پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ اسفند ۱۳۹۴، ۵:۵۰

سخنگوی اورژانس کشور خبر داد؛

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری

سخنگوی اورژانس کشور، از افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری خبر داد.

مجتبی خالدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: تا شب گذشت ۲۱۱ نفر در حوادث چهارشنبه سوری در سراسر کشور مصدوم شده اند که ۱۹۸ نفر آنها مرد هستند.

وی با اعلام اینکه بیشترین موارد سوختگی متوجه دست و صورت و چشم ها بوده است، گفت: یک نفر دیگر نیز در شهر رشت بر اثر حوادث چهارشنبه سوری جان خود را از دست داد و تعداد فوتی ها به دو نفر رسید.

خالدی همچنین از ۱۵ مورد قطع اندام مصدومان خبر داد و گفت: بیشترین تعداد مصدومان مربوط به استان های تهران و فارس بوده است.

کد خبر 3581342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha