پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۸۵، ۱۸:۲۷

رئيس مجلس شوراي اسلامي در كنفرانس خبري (2) :

به مصرف بي رويه بنزين خاتمه مي دهيم / اگر دولت براي اجراي سهميه ‌بندي نياز به واردات دارد همكاري مي‌ كنيم

به مصرف بي رويه بنزين خاتمه مي دهيم / اگر دولت براي اجراي سهميه ‌بندي نياز به واردات دارد همكاري مي‌ كنيم

در كشور توليد بنزين عادي است و ذخيره‌ سازي پديده‌ گسترده ‌اي نيست و اين موضوع ازسوي دولت و مجلس در دست بررسي است و نبايد آن را پيچيده كرد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه كنفرانس خبري خود با خبرنگاران در واكنش به فتواي يكي از علماي عربستان مبني بر تحريم كمك به حزب الله و فتواي شوراي خاخام هاي اسرائيل مبني بر حلال بودن كشتار زنان و كودكان مسلمان اظهار داشت: ما از كساني كه كمك به حزب الله را كمك به شيعه و آن را جايز نمي دانند سئوال مي كنيم كه چرا به حماس كه از اهل سنت هستند، كمك نكرده اند.

وي افزود: امروز اسرائيل مرتبا نوار غزه را بمباران مي كند و اصلا سرآغاز تهاجم به لبنان جنايت در اين منطقه بود و كساني كه تحت عنوان دين چنين حرفهايي را مي زنند بگويند كه تاكنون چه فتوايي در زمينه حمله به برادران اهل سنت در سرزمين هاي اشغالي صادر كرده و چه اقداماتي براي ياري آنها داشته اند.

مردم بدانند كه مجلس و دولت خير كشور و مردم را مي‌ خواهند و بنا ندارند مردم را به زحمت اندازند

حداد عادل تقسيم بندي مقاومت به شيعه و سني را امري نادرست كه به سود جهان اسلام نيست خواند و گت: اين موضع گيري ها با آنچه كه ادعا مي شده از جهان عرب در برابر اسرائيل دفاع مي شود و هم با اين ادعا كه به نام اسلام در برابر اسرائيل موضع گيري خواهيم كرد، منافات دارد.

رئيس مجلس در پاسخ به سئوال خبرنگاري ديگر كه پرسيد آيا وقت آن نرسيده به حكم تعاليم ديني و مجتهدان جهان اسلام فرمان جهاد عليه رژيم مجعول اسرائيل صادر كنند، گفت: مسلما مراجع محترم تقليد به وظيفه خود عمل مي كنند؛ همان طور كه در جمهوري اسلامي ايران و عراق و برخي كشورهاي اسلامي از جمله خود لبنان علماي ديني در اين خصوص موضع گيري خوبي داشته اند.

حداد عادل افزود: آنچه كه تاسف آور است اين است كه بعضي اوقات مقامات ديني برخي كشورها به نام اسلام اظهارنظرات عجيب و تاثر برانگيزي دارند كه فقط دشمن صهيونيستي از آنها سوءاستفاده و بهره برداري مي كند.

وي اضافه كرد: امروز به نام اسلام نوعي بيداري و احساس مسئوليت براي مقاومت در برابر اسرائيل فراتر از دايره عربيت در جهان اسلام پديد آمده و به سرعت در حال گسترش است و امواج آن كشورهاي غير اسلامي را نيز فراگرفته و كساني كه به نفع جبهه استكبار موضع گيري مي كنند، منفور ملت هاي خود هستند.

حداد عادل تصريح كرد: رژيم جعلي اسرائيل با آن همه نفرت كه در جهان نسبت به آن وجود دارد نمي تواند دوام داشته باشد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سئوال خبرنگاري در خصوص بلاتكليفي بنزين و قاچاق سوخت كه باعث سردرگمي مردم شده و نقش مجلس براي حل اين مشكل اظهار داشت: دولت و مجلس در اينكه به مصرف بي رويه بنزين خاتمه دهيم جدي هستند ؛ چرا كه اين كار با هيچ محاسبه اي به مصلحت كشور نيست.

وي افزود: در شرايط فعلي كه مصرف بنزين رشد بيش از 10درصدي داشته و توسعه پالايشگاه ها براي توليد بنزين داخلي امكان پذير نيست، با تقاضاي روز افزون براي برداشت از حساب ذخيره بنزين مواجه هستيم كه اين تقاضا سالانه افزايش مي يابد.

حداد عادل تصريح كرد: مصرف بي رويه بنزين هم بر آلودگي هوا و هم در دشوار كردن تردد مردم در سطح شهرها مشكلاتي ايجاد مي كند و از هيچ جهت ادامه وضعيت موجود معقول نيست.

وي اضافه كرد: مجلس براي مصرف بنزين تا سقف مشخص تا پايان شهريورماه به دولت مجوز داده است، اما قيمت بنزين در جهان افزايش يافت و قرار شد براي حل اين مشكل كارت هوشمند در فصل بهار به جريان افتد تا كنترل مصرف بنزين بر اساس سهميه بندي از طريق اين كار تجربه شود ولي بررسي ها نشان داد كه طراحي اين كارت كه در دولت گذشته انجام شد جامع نبود و كارت ها آماده نيست.

رئيس مجلس توضيح داد كه براي حل مشكل بنزين راه حل هاي ديگري به جز استفاده از كارت هوشمند كه هنوز سامانه رايانه اي آن فراگير نشده مطرح شد كه از جمله آنها استفاده از كوپن بود اما به دليل آنكه اين راهكار نيز داراي اشكالات مربوط به خود بود اين طرح نيز عملياتي نشد.

از كساني كه كمك به حزب الله را كمك به شيعه و آن را جايز نمي دانند سئوال مي كنيم كه چرا به حماس كه از اهل سنت هستند، كمك نكرده اند

حداد عادل تصريح كرد: در حال حاضر دولت چندين عامل را در زمينه ساماندهي بنزين بررسي مي كند كه از جمله آنها مي توان به تعيين ميزان سهميه براي خودروها، زمان اجراي سهميه بندي و اقداماتي كه در زمينه توسعه حمل و نقل عمومي و تغيير مقررات رفت و آمد در شهرها اشاره كرد.

رئيس مجلس تاكيد كرد: اين راه‌ ها در دست بررسي است و مجلس و دولت با هم تماس مداوم دارند و مسلم است كه بايد جلوي مصرف بي‌ رويه گرفته شود و دولت و مجلس دقت مي‌ كنند اين كار در زمان و به شيوه‌ اي اجرا شود كه ممكن باشد و مردم به زحمت نيافتند و هنوز تاريخ اجرا و مقدار سهميه مربوط به آن مشخص نشده است.

حداد عادل ادامه داد: معلوم شده كه با طولاني شدن زمان براي واردات احتياج به ارز بيشتري است و مجلس آمادگي خود را براي همكاري با دولت اعلام كرده و احتمال دارد دولت تقاضاي ارز كند و مجلس نيز موافقت خود را كمتر يا بيشتر اعلام كند تا مطالعات براي فراهم نمودن امكانات ايجاد شود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: مردم بدانند كه مجلس و دولت خير كشور و مردم را مي‌ خواهند و بنا ندارند مردم را به زحمت اندازند و چون جاي نگراني نيست. نبايد با طرح سئوالات نادرست و تعميم يك پديده در سطح جامعه عده اي را تحريك و مردم را نگران كرد. 

حداد عادل با بيان اينكه اين نخستين بار نيست كه بنزين گران مي شود تصريح كرد: در كشور توليد بنزين عادي است و ذخيره‌ سازي پديده‌ گسترده ‌اي نيست و اين موضوع از سوي دولت و مجلس در دست بررسي است و نبايد آن را پيچيده كرد.

وي در خصوص مبارزه با قاچاق سوخت نيز اظهار داشت: دولت براي مبارزه با قاچاق سوخت جدي است و ستادي كه براي اين موضوع تشكيل شده، با موفقيت كار خود را دنبال مي‌ كند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به پرسشي در خصوص اظهارات رييس كميسيون انرژي در خصوص ارائه لايحه برداشت چهارميليارد دلار از حساب ذخيره ارزي براي واردات بنزين از سوي دولت گفت: نظر بنده به عنوان يك نماينده اين است كه بايد جلوي مصرف بي‌ رويه به صورت منطقي با واقع ‌بيني و كارشناسانه گرفته شود.

حداد عادل افزود: اين‌ كه رييس كميسيون انرژي خبر از ارايه لايحه داده، احتمال قوي دادند دولت چنين كاري كند و نظر خود را بر اساس احتمال مي ‌گويند و من نيز احتمال مي‌ دهم دولت لايحه بدهد. اين ‌كه مبلغ آن چقدر باشد در دست بررسي است و ممكن است در آخرين روزها اعداد و ارقام تغيير كند.

وي تصريح كرد: نمايندگان مجلس در بررسي طرحها و لوايح از اختياراتي برخوردار هستند ولي قصد ستيزه جويي و چوب لاي چرخ دولت گذاشتن نداريم و اگر دولت براي اجراي سهميه ‌بندي نياز به واردات دارد همكاري مي‌ كنيم.

اگر در ساختمان هاي قديمي مجلس موزه اي راه اندازي شود احتمال آن وجود دارد كه يك گشت تاريخي براي بازديد كنندگان در مجلس شوراي اسلامي ايجاد شود

حدادعادل در پاسخ به پرسشي مبني بر اين ‌كه شما در ابتداي كار مجلس هفتم گفتيد كه ايران را تبديل به ژاپن اسلامي مي‌ كنيد، اما اكنون اين شعار تحقق نيافته، تصريح كرد: من هيچ وقت چنين حرفي نزدم؛ البته همه مطبوعات اين موضوع را نوشتند ولي من اين حرف را نزدم و تاكنون نيز آن را تكذيب نكرده ام تا ببينم كسي از من سئوال مي كند چرا چنين حرفي زده ام.

وي در ادامه به اصل ماجراي پرداختن مطبوعات به اين مسئله پرداخت و گفت: يك شب در مسجدي براي عده ‌اي از شهروندان سخنراني مي‌ كردم و در آنجا گفتم كه دشمنان اين كشور نمي ‌خواهند ايران پيشرفت كند و به صراحت اعلام كرده اند كه نمي‌ گذارند ايران به ژاپن اسلامي تبديل شود ولي صحبت‌ هاي من بد ترجمه شد.

رئيس مجلس در پاسخ به سئوال خبرنگاري درباره تبديل ساختمان هاي مجلس قديم به موزه گفت: ساختمانهاي قديمي مجلس جزو ميراث هاي فرهنگي كشور ثبت شده اند و ما در نظر داريم تا قبل از پايان مجلس هفتم يكي از ساختمان ها را به موزه اي آبرومند براي مردم تبديل نمائيم.

وي افزود: برخي از ساختمان ها از جمله تالار آينه و حوض خانه هنوز مورد استفاده كاري است و اگر مردم در آنجا تردد كنند با اقدامات ما تداخل مي يابد و به همين دليل به روي مردم گشوده نشده است.

حداد عادل در عين حال خاطرنشان كرد: اگر در ساختمان هاي قديمي مجلس موزه اي راه اندازي شود احتمال آن وجود دارد كه يك گشت تاريخي براي بازديد كنندگان در مجلس شوراي اسلامي ايجاد شود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پايان از خبرنگاران خواست در همايش چهاردهم و پانزدهم مردادماه با عنوان مشروطيت با مجلس همكاري داشته باشند.

کد خبر 358141

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha