پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

اخبار عراق؛

رایزنی فواد معصوم و هاموند/تانک های تی ۷۲ برای آزاد سازی الشرقاط

رایزنی فواد معصوم و هاموند/تانک های تی ۷۲ برای آزاد سازی الشرقاط

رایزنی رئیس جمهوری عراق با وزیر خارجه انگلیس در بغداد و در اختیار قرار دادن تانک های پیشرفته برای نیروهای مردمی به منظور عملیات آزاد سازی الشرقاط در صلاح الدین از مهمترین اخبار عراق است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النهرین،فواد معصوم رئیس جمهوری عراق در دیدار با فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس و هیئت همراهش در کاخ صلح بغداد موضوعات منطقه ای و بین المللی و پیروزی های عراق علیه تروریسم و روابط دوجانبه را مورد رایزنی قرار داد.

معصوم در این دیدار گفت: عراق به حمایت بین المللی برای اجرای طرح های استراتژیک بازسازی و توسعه اقتصاد آن نیاز دارد.عراق مایل به توسعه روابط خود با انگلیس در همه زمینه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است.

وی در ادامه بیان کرد: عملیات علیه تروریستها و شبکه های پنهان آنها  در هر مکانی باید ادامه یابد و با افراط و خشونت میان جوانان باید مقابله شود.ما به توان نیروهای مسلح عراق در نابودی داعش در آینده نزدیک و آزادی نینوا و همه اراضی عراق از لوث داعش اطمینان داریم.

از سوی دیگر فیلیپ هامون وزیر خارجه انگلیس بر پایبندی کشورش به کمک به عراق در جنگ باتروریسم و بازسازی اقتصادی آن تاکید کرد و پیروزی های نیروهای عراقی علیه داعش را مورد تمجید قرار داد.

همچنین هاموند با حیدر العبادی نخست وزیر عراق نیز دیدار و روابط دو جانبه،پیروزی های به دست آمده و آزاد سازی اراضی و جنگ علیه داعش را مورد رایزنی قرار داد.

تانک های پیشرفته برای عملیات آزاد سازی الشرقاط

در همین حال منابع عراقی اعلام کردند: وزارت دفاع عراق تانک های تی ۷۲ به تیپ علی اکبر از نیروهای مرددمی برای عملیات پاکسازی الشرقاط در استان صلاح الدین از لوث داعش داده است.

این منابع بیان کردند: تانک های مذکور از قدرت ماناور بالایی در عملیات زمینی برخوردار است.

کد خبر 3581988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha