دكتر حسن آذري پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: تحقيقات انجام شده تا كنون بارها تاثير نامطلوب مصرف سيگار بر كاهش بينايي چشم را ثابت كرده است ، به گونه اي كه تحقيقات نشان داده احتمال ابتلاي سيگاري ها به بيماري آب مرواريد در مقايسه با غير سيگاري ها بيشتر است.
وي اظهار داشت: در عدسي چشم به صورت طبيعي پروتئين ساخته مي شود اما به علل مختلف ممكن است پروتئين حركت طبيعي خود را از دست بدهد و با از بين رفتن پروتئين ها ، موجب ابتلاي فرد بيه بيماري آب مرواريد شود كه اين فرآيند در افراد سيگاري به علت مصرف مواد دخاني بيشتر و سريع تر صورت مي گرد.
عضو كميته كشوري كنترل دخانيات گفت: كنده شدن شبكيه چشم از محل اتصال آن در كره چشم ارتباط مستقيمي با كشيدن سيگار دارد كه اين امر در افرادي كه سيگار مصرف مي كنند موجب نابينايي مطلق چشم مي شود و اين مشكل از جمله مشكلات در مورد بينايي چشم است كه ميزان بروز آن در سيگاري ها بيشتر است.
وي تصريح كرد: شيوه هاي خاصي در مورد جدا شدن شبكيه چشم از محل اتصال آن در كره چشم وجود دارد كه فقط در افراد سيگاري به علت استعمال مواد دخاني صورت مي گيرد و ابتلا به آن در اين افراد به ميزان قابل توجهي بيشتر است.
نظر شما