پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۲۰

برای سفر به سوئد؛

مشکل مالیاتی چند بازیکن تیم استقلال حل شد/ یک ملی پوش نمی رود!

مشکل مالیاتی چند بازیکن تیم استقلال حل شد/ یک ملی پوش نمی رود!

مشکل مالیاتی چند بازیکن تاثیرگذار تیم فوتبال استقلال برای سفر نوروزی به سوئد حل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی روز چهارشنبه تهران را به مقصد سوئد ترک خواهد کرد. درحالی که قبل از این چند بازیکن آبی پوشان مشکل خروجی داشتند اما امروز این مشکل حل شد.

براساس اعلام باشگاه استقلال مشكل مالياتي سید مهدی رحمتی، حنیف عمران زاده، میلاد فخرالدینی و خسرو حیدری حل شد و آنها با کاروان استقلال راهی استکهلم می شوند تا در بازی با هاماربی به میدان بروند.

تنها بازیکنانی که استقلال را همراهی نمی کنند امید ابراهیمی تک ملی پوش آبی ها و بازیکنان مصدوم تیم از جمله روزبه چشمی خواهند بود.

کد خبر 3584126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha