پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۴ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵

رئیس پلیس راه استان البرز خبر داد:

محور کرج - چالوس امروز یکطرفه می‌شود

محور کرج - چالوس امروز یکطرفه می‌شود

کرج - رئیس پلیس راه استان البرز گفت: محور کرج - چالوس امروز (چهارشنبه) از جنوب به شمال یکطرفه می شود.

سرهنگ رضا اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان، اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در محور کرج - چالوس نیمه سنگین و تردد خودروها با کندی انجام می شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه محور کرج - چالوس ساعت ۱۲ امروز (چهارشنبه) از جنوب به شمال یکطرفه می شود، گفت: این محور ساعت ۱۲ از میدان امیرکبیر به سمت شمال یکطرفه می شود.

اکبری با اشاره به اینکه از ساعت ۱۵ امروز (چهارشنبه) محور چالوس از مرزن آباد به سمت کرج یکطرفه می شود، گفت: اعمال محدودیت های ترافیکی و یکطرفه شدن محور به دلیل تخلیه بار ترافیکی انجام می شود.

رئیس پلیس راه استان البرز ترافیک در آزادراه تهران - کرج - قزوین را عادی و روان اعلام کرد.

وی در پایان از همه رانندگانی که قصد عبور از محورهای مواصلاتی استان به ویژه محورهای کوهستانی را دارند درخواست کرد با همراه داشتن زنجیرچرخ و همچنین حفظ آرامش و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از بروز هر گونه حادثه جلوگیری کرده و سفری ایمن را برای خود و خانواده رقم بزنند.

کد خبر 3584314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha