به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی عربی اظهارکرد: در راستای خدمات رسانی مطلوب و فراهم نمودن اقامتی خاطره انگیز برای مسافرین و گردشگران نوروزی و به منظور آشنایی با جاذبه های طبیعی، تاریخی و فرهنگی استان، اداره کل میراث فرهنگی استان با همکاری انجمن کارفرمایان دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان اقدام به برگزاری تورهای نیم روزه و یکروزه در مرکز استان و برخی شهرستانها کرده است.
وی گفت: تورهای نوروزی بیرجند گردی شامل بازدید از بافت تاریخی بیرجند، مدرسه شوکتیه، ارگ کلاه فرنگی، آب انبارها، ساباط ها، باغ های تاریخی و موزه ها است.
وی افزود: تورهای یک روزه کویرنوردی و پیاده روی در ماسه های روان سافاری با خودروهای حرفه ای، تماشای تاریک ترین آسمان شب، غارنوردی حرفه ای و تورهای طبیعت گردی و بازدید از روستاهای تاریخی، خانه های سنتی و چشمه های آبگرم توسط آژانس های معتبر و دارای مجوز از سازمان میراث فرهنگی در ایام نوروز برگزار می شود.
معاون گردشگری خراسان جنوبی گفت: علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به دفاتر و آژانس های خدمات مسافرتی سطح استان مراجعه کنند.
نظر شما