پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۰۶

امام جمعه مشهد:

برخی با شعار اقتصاد مقاومتی کاسبی می‌کنند/غربال اندیشه های سیاسی

برخی با شعار اقتصاد مقاومتی کاسبی می‌کنند/غربال اندیشه های سیاسی

مشهد- امام جمعه مشهد گفت: افرادی که تنها شعار اقتصاد مقاومتی سر داده و عملی از آنها دیده نمی شود هر چند به ظاهر مطیع رهبر هستند اما در واقع با این شعار کاسبی می کنند و این نوعی از نفاق است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علم‌الهدی ظهر پنجشنبه در جمع اردوهای جهادی متشکل از دانشجویان با اشاره به نام‌گذاری امسال به‌عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» گفت: آن ها که در اقتصاد مقاومتی وارد اقدام و عمل می‌شوند مطیع ولایتند و آن ها که در اقتصاد مقاومتی فقط شعار می‌دهند و در عمل به آن اهمیتی نمی‌دهند، نه‌تنها مطیع ولایت و رهبری نیستند بلکه کاسب شعار ولایت و رهبری هستند که شکلی از نفاق است.

اندیشه های سیاسی غربال می شود

آیت‌الله علم‌الهدی بابیان این‌که امروز در کشور به نقطه‌ای می‌رسیم که اندیشه‌های سیاسی غربال می‌شود اظهار کرد: در نقطه‌ای هستیم که خط رهبری به‌عنوان یک خط خاص استقلال پیدا می‌کند و ممتاز می‌شود.

وی بیان کرد: برخی نیز خط خود را از رهبری جدا می‌کنند، کسانی که پیام می‌دهند و به‌ظاهر خود را با ولایت نشان می‌دهند اما در عمل خلاف آن عمل می‌کنند.

وی ادامه داد: رهبری می‌گوید سال، سال انقلابی گری و انقلابی ماندن است اما آن ها در پیام خود می‌گویند سال صلح و آرامش است.

وی با بیان اینکه آمریکا بعد از برجام دو برابر تمام طرح‌هایی که از ابتدای انقلاب تا برجام علیه ایران داشته، مطرح کرده است ادامه داد: آن‌وقت برخی از افراد دم از صلح و آرامش می زنند و لذا باید از آنها پرسید تنش‌زدایی با چه موجودی و صلح و آرامش با چه کسانی؟

توسعه فرهنگی لازمه توسعه اقتصادی است

امام جمعه مشهد خطاب به شرکت کنندگان در اردوهای جهادی بیان کرد: علاوه بر کمک‌ها و مساعدت‌هایی که نسبت به اقشار آسیب‌پذیر دارید، در جهت شفاف‌سازی اندیشه ولایی و ولایت و برطرف کردن محرومیت فرهنگی آنان نیز کارنامه خوبی از خود به جا بگذارید.

آیت‌الله علم‌الهدی با تأکید بر این‌که ما نمی‌توانیم توسعه و عمران اقتصادی و دینی را جدای از آبادسازی فرهنگی تصور کنیم، اظهار کرد: امروز بعد از یک سال و نیم فعالیت در حاشیه شهر، تغییر شکل و رنگ زندگی در این مناطق از شهر را شاهد هستیم درحالی‌که ما کار عمرانی نکردیم، فرهنگ مردم توسعه پیدا کرد درنتیجه زندگی اجتماعی آنان نیز توسعه یافت.

وی یادآور شد: اگر شما بتوانید فرهنگ دین را در این مجاهده توسعه دهید، طبیعی است که ازنظر اقتصادی و معیشتی نیز زندگی افراد آسیب‌پذیر و محروم را توسعه داده‌اید.

وی خطاب به دانشجویان ابراز کرد: حرکت شما در این زمان صرف‌نظر از این‌که فرصت ابتدای سال شماست، از دو جهت دارای اهمیت بوده که همراه با دو دستور مؤکد مقام معظم رهبری است.

علم الهدی ادامه داد: بالاترین مصداق عملی اقدام و عمل، که رهبر انقلاب امسال را به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نام‌گذاری کرده‌اند، کار جهادی شماست.

وی اظهار کرد: نکته دومی که مقام معظم رهبری به آن اشاره و تأکید داشتند، «انقلابی بودن و انقلابی ماندن» است که خوشبختانه حرکت شما به‌عنوان جهاد، عالی‌ترین حرکت انقلابی است.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: معنای انقلابی بودن این است که ما در عرصه زندگی به جریان طبیعی زندگی قانع نباشیم.

وی بیان کرد: این‌که ایام نوروز را در یک تفریح و گردش بگذرانیم و جریان زندگی نیز یک جریان روزمره باشد، تعریف انقلابی بودن نیست.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: انقلابی بودن این است که من در پرتو تحقق یک هدف، تمام زندگی استخدام شود و حرکت نیز یک حرکت غیرطبیعی باشد تا زندگی را متحول کند.

 

کد خبر 3584899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha