پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶

وزیر دفاع انگلیس مدعی شد

اسد در آینده سوریه جایی نخواهد داشت

اسد در آینده سوریه جایی نخواهد داشت

«مایکل فالون» در جریان دیدار خود از دوحه قطر را شریک استراتژیک کلیدی منطقه ای انگلیس در تمامی زمینه ها خوانده و موضع پیشین کشورش علیه رئیس جمهور سوریه را تکرار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه قطری پننسیلا،  وزیر دفاع انگلستان در جریان دیدار خود از دوحه گفت قطر شریک استراتژیک کلیدی منطقه ای انگلیس در تمامی زمینه ها است.

وزیر دفاع انگلیس که برای شرکت در کنفرانس و نمایشگاه بین المللی دفاع دریایی به قطر سفر کرده است گفت قطر شریک استراتژیک کلیدی منطقه ای انگلیس در تمامی زمینه ها به ویژه در زمینه های امنیتی و نظامی است.

«فالون» امضای توافقات نظامی هفته گذشته بین دو کشور را موجب تقویت همکاری های دو کشور تا سال ۲۰۲۶ دانسته و گفت کشورش برای تامین امنیت اروپا و خلیج فارس به همکاری با قطر متعهد است.

وی همچنین خواستار حل بحران سوریه از طریق گفتگو شده و گفت در اینده سوریه اسد جایگاهی نخواهد داشت.

وی تصریح کرد همه طرف ها در سوریه باید راه را برای برگزای انتخابات و تشکیل دولت جدید ملی هموار کنند.

وزیر دفاع انگلیس همچنین با اشاره به انفجارهای بروکسل خواستار ادامه افزایش فشارها علیه داعش شده و گفت این حملات نشان دهنده لزوم همکاری همه برای شکست خشونت و ایدولوژی بربریت است.

کد خبر 3587073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha