عليرضا نظام آبادي در گفتگو با خبرنگار مهر در اراك افزود: زمين اين برج به وسعت 20 هكتار خريداري شده است و مقدمات بستن قرار داد براي امكان و نياز سنجي با مشاور انجام شده و به زودي قرار داد آن بسته مي شود.
وي تصريح كرد: در اين نياز سنجي مشخص مي شود كه تعداد طبقات و فضاي اين برج با توجه به نيازكنوني و آينده استان چه ميزان باشد.
وي افزود: سرمايه اي كه براي اين كار مصوب شده است، دو ميليارد تومان وام از طريق بانك صادرات و600 ميليون تومان از مصوبات سفر رئيس جمهور در قالب توسعه صادرات است.
نظام آبادي در ادامه گفت: به منظور جلوگيري از ايجاد مشكلات مالي در طرح واحدهاي اين برج پيش فروش خواهد شد.
وي با اشاره به صنعتي بودن استان مركزي گفت: اين برج مي تواند علاوه بر داشتن واحدهاي نمايشگاهي براي نشان دادن توليدات صنعتي و توانمنديهاي استان مي تواند نقش مهمي در توسعه صادرات استان ايفا كند.
وي با اشاره به اينكه عمليات اجرايي اين طرح با زمان بندي شروع مي شود، افزود: با توجه به انتقال دفاتر مركزي صنايع به استان اين برج فرصت مناسبي براي جذب صنايع است.
وي اين برج را برج مخابراتي،ماهواره اي ،تجاري، اقتصادي عنوان كرد و گفت: در اين برج علاوه بر ايجاد واحدهاي نمايشگاهي، رفاهي و اقتصادي ويترين توانمنديهاي استان خواهد بود.
نظر شما