پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۵۰

دبیر تخصصی نخستین جشنواره استانی موسیقی کویرنشینان:

شرکت ۳۲۰اثر در جشنواره موسیقی کویرنشینان/آغاز جشنواره، ۲۴فروردين

شرکت ۳۲۰اثر در جشنواره موسیقی کویرنشینان/آغاز جشنواره، ۲۴فروردين

یزدـ دبیر تخصصی نخستین جشنواره استانی موسیقی کویرنشینان از شرکت ۳۲۰ اثر در جشنواره موسیقی کویرنشینان خبر داد.

فرید سعادتمند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فراخوان شرکت در جشنواره استانی موسیقی کویرنشینان یزد از چندی پیش منتشر شد که به دنبال آن، ۳۲۰ اثر شامل ۲۰۴ اثر در بخش اصلی و ۱۱۶ اثر در بخش جنبی این جشنواره شرکت کردند.

وی با اشاره به طی مراحل مختلف این جشنواره عنوان کرد: کار هم‌اکنون به هیئت انتخاب رسیده و هیئت انتخاب در حال بررسی اولیه آثار رسیده به این جشنواره هستند.

سعادتمند خاطرنشان کرد: پس از این مرحله، آثار داوری خواهند شد و آثار برگزیده در مراسم اختتامیه جشنواره مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

این هنرمند عرصه موسیقی کشور بیان کرد: هیئت داوران جشنواره از میان چهره های شاخص و سرشناس هنر موسیقی انتخاب شده اند که از آن جمله می توان به فریدون شهبازیان، چهره نام آشنای آهنگسازی کشور اشاره کرد.

دبیر تخصصی نخستین جشنواره استانی موسیقی کویرنشینان یزد یادآور شد: این جشنواره قرار است در روز ۲۴ فروردین کلید بخورد و پس از سه روز اجرا، در مراسم اختتامیه از بهترین آثار تجلیل خواهد شد.

سعادتمند ادامه داد: این جشنواره در دو بخش اصلی و جنبی شامل گروه نوازی موسیقی سنتی ایرانی و پاپ، آهنگسازی، گروه نوازی سازه های کوبه ای و پژوهش موسیقی ایرانی و شاخه های شادمانه های مذهبی برگزار می شود.

کد خبر 3590016

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha