۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۲۳

مدير اداره فرش استان زنجان اعلام کرد:

قالی بافان بیمه شده در زنجان به ۱۳ هزار نفر کاهش یافتند

قالی بافان بیمه شده در زنجان به ۱۳ هزار نفر کاهش یافتند

زنجان- مدير اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به اینکه بیمه شدگان قالی باف در استان زنجان به ۱۳ هزار نفر رسیدند، گفت: پیش از این ۲۱ هزار قالی باف در استان بیمه بودند.

محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر به بیمه قالیبافان در استان زنجان اشاره کرد و افزود: از آغاز نظارت و بازرسی از دار قالی‌ها در استان از مردادماه سال ۹۳ بیمه افرادی که در شغل های دیگر مشغول به کار بودند لغو شده است.

وی با بیان اینکه استان زنجان بیش از ۵۰ هزار بافنده دارد، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳ قالی باف در استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند. 

مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن وتجارت استان زنجان به نظارت بر دار قالی‌ها اشاره کرد و گفت: طرح نظارت و بازرسی از دار قالی‌ها در زنجان از ۳۱ مردادماه سال ۹۳ شروع‌شده و هدف از اجرای آن نیز این است تا افرادی که از بیمه تأمین اجتماعی قالیبافان استفاده می‌کنند شناسایی و افرادی که ذی‌حق هستند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.   

جعفری با بیان اینکه ببا لغو بیمه این تعداد، برای متقاضیان جدید بیمه رد خواهد شد ولی هنوز ثبت‌نام شروع نشده است افزود: : اگر بودجه تخصیص یابد و مجوز برای بیمه صادر شود ثبت نام برای بیمه در استان انجام می شود. 

وی دارابودن سن پایین تر از ۵۵ سال، داشتن مدرک فنی و حرفه ای و دریافت كارت قالیبافی از اتحادیه قالیبافان را از جمله این شرایط  عنوان کرد و گرفتن مدرک فنی و حرفه ای را منوط به قبولی در آزمون عنوان کرد.

جعفری تصریح کرد: فرش بافان می توانند پس از دریافت معرفی نامه از این سازمان اقدام به تكمیل فرم های مربوطه در سازمان تامین اجتماعی كرده و با پرداخت هفت درصد حق بیمه تعیین شده با عنوان مشاغل آزاد از مزایای بیمه تامین اجتماعی بهره مند شوند ولی در حال حاضر تسهیلاتی برای متقاضیان جدید برای بیمه وجود ندارد.  

مدیر اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: متاسفانه برخی اوقات در یک خانه چندین نفر به فرش بافی اشتغال دارند اما به دلیل بیمه شدن سرپرست خانوار و تحت پوشش قرار دادن اعضای خانواده، دیگر اعضاء اقدام به استفاده از بیمه تامین اجتماعی نمی كنند.

کد خبر 3590662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha