۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۰۷

نایب رئیس اتاق بازرگانی مازندران:

جایگاه گردشگری در مازندران مشخص شود

جایگاه گردشگری در مازندران مشخص شود

ساری- عضو هیئت اقتصادی اعزامی ایران به کشور اتریش و نایب‌رئیس اتاق بازرگانی مازندران خواستار مشخص شدن جایگاه توریسم و گردشگری در استان شد.

امیر میران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر میلیونی مسافران و اقامت بیش از ۱۱ میلیون نفر شب در استان در ایام نوروز خواهان مشخص شدن جایگاه توریسم در استان شد و گفت: مازندران نباید فقط محل عبور گردشگر باشد بلکه باید به مقصد سفر تبدیل شود و توریست باید از مناظر زیبای طبیعت و فضای ایجادشده توسط شهرداری‌ها استفاده کند و عواید آن صرف همان شود.

وی با اشاره به معضل زباله در مازندران و تجربه شهر وین برای رفع این مشکل تصریح کرد: ما باید در مازندران، مسئله زباله را حل‌وفصل کنیم و از تجربه 40 ساله شهرداری وین که ۲۵۰ هزار تن زباله را با کمک بخش خصوصی تبدیل به انرژی و پول می‌کند، استفاده کنیم.

میران به سفر هیئت اقتصادی اعزامی به اتریش و بازدید از شهر وین اشاره کرد و گفت: شعار مدیران شهری وین بر این است که ما باید شرایط زندگی مناسب برای شهروندان خود ایجاد کنیم و هرکدام از سطح از جامعه به فراخور از آن استفاده لازم را ببرند و کسی از امکانات شهری محروم نشود.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی مازندرانیان داشت: ازاین‌رو بعضی از حرکت‌های مدیران برای کنترل و خط دهی شهری بر این صورت است که باید هر قسمت از کارها به‌گونه‌ای اداره شود که خود درآمدزا باشد و شهرداری را یک هلدینگ با بیش از ۱۰۰ شرکت همراهی می‌کند و شهرداری از بودجه دولتی بی‌نیاز و در بحث پسماند از درآمد حاصل از تولید انرژی، خودگردان بوده و حتی به بودجه شهری کمک می‌کند.

تنها مازندرانی عضو هیئت اقتصادی اعزامی به اتریش یادآور شد: همچنین در بحث حمل‌ونقل شهری به‌گونه‌ای مدیریت شد که مردم خود بدون تبلیغات به دلیل راحتی و دسترسی آسان به خدمات عمومی نقلیه شهری از آن استفاده می‌کنند و اکنون دغدغه شهرداری وین، تردد ماشین‌های حومه وین به داخل شهر است که باید مدیریت کنند.

میران یادآور شد: طبق آمار ارائه‌شده توسط شرکت حمل‌ونقل شهرداری ۷۰۰ هزار کارت سالیانه تراموا به مردم فروخته شد و ۶۸۰ هزار ماشین در شهر وین در حال تردد هستند و برنامه شهرداری وین این است که در سال ۲۰۲۰ باید ۲۰ درصد از مردم از ماشین شخصی استفاده کنند.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی مازندران تصریح کرد: همچنین در ساخت ساختمان‌های جدید نظارت دارند که از انرژی درست مصرف کرده، به‌گونه‌ای که ۸۰ درصد انرژی کمتر مصرف کنند و از گرمای زمین و خورشید در زمستان و از سرمای آب چاه در تابستان برای گرم و خنگ کردم ساختمان استفاده می‌شود.

میران بابیان اینکه دوسوم جمعیت وین از مسکن اجتماعی استفاده می‌کنند اظهار داشت: در ساخت مسکن اجتماعی به‌گونه‌ای عمل شد که در همان محل، شغل لازم، فضای آموزشی و فروشگاه‌های متعدد ایجاد شود تا هر شخص برای استفاده از امکانات شهری به داخل شهر ورود نکند.

کد خبر 3590828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha