پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۲۱

خجسته در تذکر شفاهی:

افزایش۵۰ درصدی کرایه حمل‌ونقل عمومی فشار مالی به مردم وارد می کند

افزایش۵۰ درصدی کرایه حمل‌ونقل عمومی فشار مالی به مردم وارد می کند

نماینده مردم همدان در مجلس در تذکری شفاعی با انتقاد از افزایش نرخ حمل و نقل گفت: شاهد فزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی از ۱۰ تا ۵۰ درصد هستیم که بار مالی زیادی را به خانوارها وارد می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در پایان جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی امیر خجسته در تذکری شفاهی گفت: علیرغم اعلام کاهش نرخ تورم توسط دولت، شاهد تلاش‌ها برای افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی از ۱۰ تا ۵۰ درصد هستیم که بار مالی زیادی را به خانوارها وارد می‌کند.

انتقاد از افزایش نرخ حمل و نقل عمومی

وی ادامه داد: فرهنگیان خواستار برداشته شدن تبعیض‌ها در پرداخت حقوق میان فرهنگیان و سایر وزارتخانه‌ها هستند.

علوی: وزارت کشور به اعتراضات نامزدهای انتخابات به عنوان تکلیف قانونی رسیدگی کنند

در ادامه سید احسن علوی نماینده مردم سنندج گفت: در ۷ اسفند ماه سال گذشته ملت ایران با حضور پای صندوق‌های رأی، برگ زرینی در تاریخ تحولات سیاسی و اجتماعی ایران افزودند و مردم کردستان نیز با مشارکت خود، صندوق‌های رأی را برای بیان دیدگاه‌های خود برگزیدند.

وی ادامه داد: انتظار داریم مسئولان وزارت کشور با درک عمیق حق‌الناس، پاسخگوی اعتراضات و شکایت انتخاباتی به عنوان تکلیف قانونی باشند.

علوی با بیان اینکه عدالت اجتماعی و اقتصادی مورد نظر رهبری انقلاب است، گفت: توزیع امکانات و ثروت در کشور غیرمتوازن است و منشأ این عدم توازن، در نظام بودجه‌ریزی کشور است که حاصل این دیدگاه در مناطق کردنشین، بیکاری جوانان و رشد قاچاق است.

پشنگ: تسهیلات ویژه برای وزارت آموزش و پرورش در نظر گرفته شود

در ادامه حمیدرضا پشنگ نماینده مردم خاش ضمن تسلیت شهادت معلم سیستانی، گفت: این معلم با شهادت خود به ما درس ایثار و از خودگذشتگی آموخت و به مجلس و دولت اعلام کرد که برای توسعه و امنیت پایدار باید به آموزش و پرورش توجه ویژه کنند.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد مردم استان ما زیر خط فقر زندگی می‌کنند و ۱۸ درصد نوجوانان بازمانده از تحصیل هستند.

پشنگ تاکید کرد: در آستانه برنامه ششم توسعه باید از صندوق توسعه ملی برای آموزش و پرورش، ردیف و تسهیلات ویژه در نظر گرفته شود.

کد خبر 3591101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha