پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۱۵

از پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری؛

رئیس فدراسيون انجمن های بيوتکنولوژی آسيا انتخاب شد

رئیس فدراسيون انجمن های بيوتکنولوژی آسيا انتخاب شد

معاون فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان رئیس فدراسيون انجمن های بيوتکنولوژی آسيا انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، پيرو برگزاری انتخابات اخير فدراسيون انجمن های بيوتکنولوژی آسيا (FABA) برای مناصب مختلف کميته اجرايی، دکتر محمدعلی ملبوبی، معاون فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، به عنوان کانديد جمهوری اسلامی ايران معرفی شد. وی موفق شد در انتخابات و رای گيری انجام شده از کشورهای عضو به عنوان رئيس فدراسيون (President) برای سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ انتخاب شود.

فدراسيون انجمن های بيوتکنولوژی آسيا (FABA) در فوريه سال ۲۰۰۴ در خلال کنفرانس BioAsia ۲۰۰۴ در کشور هند با آرای روسای هيات های حاضر در کنفرانس از ۸ کشور آسيايی تاسيس شد و پس از تهيه اساسنامه، در تاريخ ۲۶ نوامبر ۲۰۰۴ با شماره ۱۸۱۰ تحت قانون انجمن های هند ثبت شد. اين فدراسيون، با اعلام صدر اعظم ايالت آندهرا پرادش و دبير دپارتمان بيوتکنولوژی دولت هندوستان طی کنفرانس BioAsia ۲۰۰۵، رسماً در شهر حيدر آباد آغاز به کار کرد. جمهوری اسلامی ايران از جمله کشورهای موسس اين فدراسيون است.

هدف از تشکيل اين فدراسيون، حمايت از توسعه بخش بيوتکنولوژی در کشورهای آسيا با تاکيد بر انتقال فناوری و تحکيم حلقه های ارتباط دانشگاهيان و انتقال تکنولوژی است. اين فدراسيون سعی دارد اعضای خود را با تکنولوژی های موجود در منطقه، از طريق ايجاد بانک اطلاعات تکنولوژی ها و تخصص های مربوطه، برگزاری کنفرانس های بين المللی و نمايشگاه های سالانه و ايجاد حلقه های ارتباطی ميان اهل صنعت و دانشگاه، آشنا سازد.

اجلاس و نشست های سالانه فدراسيون، معمولا در اوايل هر سال ميلادی (در ماه فوريه) در حيدر آباد هند برگزار می شود. شرکت کنندگان شامل مسئولان و محققان دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتی کشورهای عضو، مديران مراکز رشد و پارک های فناوری و نيز صاحبان صنايع و شرکت های بخش خصوصی مرتبط با بيوتکنولوژی هستند.

زمينه های فعاليت اين فدراسيون در حوزه های متعدد بيوتکنولوژی است که شامل توسعه آموزش و پژوهش، انتقال تکنولوژی، تجاری سازی محصولات حاصل از زيست فناوری و نيز ترويج سرمايه گذاری برای تاسيس شرکت های مشترک به منظور توليد و بازاريابی محصولات در اين حوزه به شمار می رود.

کد خبر 3594548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha