پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶

استاندار مازندران:

آمایش سرزمین در مازندران دقیق اجرا شود

آمایش سرزمین در مازندران دقیق اجرا شود

ساری - استاندار مازندران گفت: اجرای دقیق آمایش سرزمین و مدیریت منابع و پایش آن از مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌هاست که باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار ظهر یکشنبه در جمع کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، احیا و استقرار سازمان مدیریت را یکی از برنامه‌های دولت دکتر روحانی اعلام کرد و گفت: باروی کار آمدن دولت یازدهم استان مازندران نخستین استانی بود که این نهاد در آن دوباره شکل گرفت و اولین رئیس آن در استان معرفی شد.

استاندار مازندران اهمیت سازمان مدیریت برای پرهیز از سلایق شخصی و فردی در فرایند تصمیم‌گیری و بودجه‌ریزی را تشریح کرد و گفت: انحلال سازمان مدیریت در دولت گذشته موجب بی‌نظمی، بی‌برنامگی و سلیقه گرایی در کشور شده بود و خسارات و آثار زیانبارانحلال سازمان مدیریت و مشکلات ناشی از آن سالها گریبان گر کشور خواهد بود.

وی تهیه و تدوین برنامه عملیاتی در راستای اجرایی شدن نقشه راه اصلاح نظام اداری، هوشمند سازی اداری، توسعه دولت الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی، توسعه فرهنگ‌سازمانی، صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری و دقت در سرشماری‌ها و تهیه آمارهای دقیق برای برنامه‌ریزی را ازجمله انتظارات مهم از سازمان مدیریت اعلام کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای واگذاری پروژه‌های عمرانی به بخش خصوصی و بودجه‌ریزی مناسب بر مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی و اجرای دقیق آمایش سرزمین و مدیریت منابع و پایش آن نیز از مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌هاست که باید در دستور کار قرار گیرد.

ربیع فلاح نقش مهم سازمان مدیریت در تحقق اقتصاد مقاومتی را تشریح نمود و گفت: رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و تحقق اقتصاد مقاومتی از مهم‌ترین انتظارات ما در سال ۹۵ از سازمان مدیریت است.

وی به کاهش نرخ بیکاری در سال ۹۴ در استان مازندران اشاره کرد و گفت: الحمدالله بر اساس اعلام مرکز آمار ایران مازندران رتبه پنجم نرخ مشارکت اقتصادی کشور را در سال ۹۴ کسب کرد و جزو ۱۰ استانی بود که در سال ۹۴ موفق به کاهش نرخ بیکاری در کشور شد.

در این مراسم پارسا رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گزارشی در مورد اقدامات و فعالیت‌های سازمان مدیریت استان ارائه کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران باید در سال ۹۵ پیشتاز و نمونه باشد و اثربخش در عرصه توسعه همه‌جانبه مازندران حضور یابد.

کد خبر 3595008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha