پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۲۵

پس از استماع گزارش از سوی اعضای شورا؛

بانک شهر به عنوان پشتیبان مدیریت شهری نمره قبولی گرفت

بانک شهر به عنوان پشتیبان مدیریت شهری نمره قبولی گرفت

اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از استماع گزارش مدیر عامل بانک شهر که سابقه فعالیت در مدیریت شهری تهران را داشته است به عملکرد این بانک نمره قبولی دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، اعضا شورا در ادامه دویست و چهل و نهمین جلسه شورا و پس از استماع گزارش عملکرد حسین محمد پورزرندی مدیر عامل بانک شهر به این مجموعه به واسطه رضایتمندی شهروندان و کمک به توسعه و عمرانی شهرها نمره قبولی دادند. در ادامه برخی اظهارات اعضا را در خصوص عملکرد این مجموعه بانکی می خوانیم.

مهدی چمران بعد از استماع گزارش پور زرندی گفت : اقدامات آقای پورزرندی بسیار ارزشمند است و باید اشاره داشته باشیم شفاف سازی در شهرداری تهران نیز به دست توانمند وی صورت گرفت .

وی در ادامه افزود: از زمانی هم که آقای پورزرندی به بانک شهر رفتند تحول خوبی را شاهد هستیم و امیدواریم این منحنی رشد همواره رو به بالا و صعودی باشد و بانک شهر منبع مالی خوبی برای همه ی شهر های کشور باشد.

رحمت الله حافظی نیز گفت : ما نیز انتظار داشتیم که با تجارب فردی مانند پور زرندی شاهد تحول در بانک شهر باشیم که افزایش سرمایه این بانک گام خوب و موثری در این بانک بود .
وی ادامه داد: با این حال من سوالی دارم مبنی بر این که سهم این بانک در بازار چه مقدار بود ه است ؟

رییس کمیسیون سلامت ، محیط زیست و خدمات شهری افزود : موردی دیگری که در این گزارش نظر مرا جلب کرد گفته شهرداران مبنی بر اینکه شهر نت ها جز مبلمان شهری به شمار می ایند بود. اگر شهر نت جز مبلمان شهری است پس باید هر بانکی سهمی در این مبلمان شهری داشته باشد.

وی افزود: نکته دیگر جانمایی این شهر نت ها است که حتی بعضا عبور و مرور را برای شهروندان مشکل می کند. بعضا این شهر نت ها در پیاده رو احداث می شود وباید جانمایی درستی هم برای این کیوسک ها اندیشیده شود.

غلامرضا انصاری نیز اظهار داشت: شرایطی که بعد از پسا برجام حاکم شده رقابت ها را جدی تر خواهد کرد . در این بین اصل نسبت سرمایه بانک ها با سرمایه های جاری مورد ارزیابی قرار می گیرد . این در حالی است که برخی بانک های دولتی ورشکسته هستند. و بانکهای خصوصی از این فرصت می توانند بهترین بهره برداری را داشته باشند.

هادی ساعی نیز سخنان خود را با طرح دو سال مطرح کرد و گفت: نخست آنکه مطالبات بانک شهر از شهرداری تهران چه میزان است و دوم آنکه بانک شهر چه زمانی وارد بورس خواهد شد؟

احمد حکیمی پور نیز در واکنش به سخنان پور زرندی گفت: موضوعی که باید اشاره داشت بحث بیمه شهر است که باید جدی گرفته شود. این جای خالی احساس می شود .

وی ادامه داد : بانک شهر به لحاظ ارتباط حقوقی با شورا شهر داری به گونه ای است که ارزیابی دقیق و روشنی از عملکرد آن نمی توان به دست آورد ، چرا که تنها 10 درصد سهام این بانک متعلق به شهر تهران است از اینرو برای ارزیابی سهام این بانک باید تدابیر حقوقی ویژه ای اندیشیده شود.

مرتضی طلایی نیز گفت: مجموعه بانک شهر به جهت رشد قابل توجه و مورد قبولش می تواند نمره عالی بگیرد.

وی ادامه داد با این حال موضوعی که باید بررسی شود بدهی 5 هزار مکیلیارد تومانی شهرداری به بانک شهر است .

طلایی اظهار داشت: ما قبلا مصوبه ای داشتیم تا فروشگاه های شهروند را به بخش خصوصی واگذار کنیم و من پیشنهاد می کنم شهروند را به بانک شهر بدهیم تا هم سرمایه ای ماندگار باشد و هم بدهی به بانک شهر رفع شود.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت : نکته ی دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که به رغم تمام کارهای خوب بانک شهر باید گفت این مجموعه نگاهی به قشر مستضعف نداشته است. به عنوان نمونه بانک شهر ورودی به موضوع بافت فرسوده نداشته است.

طلایی افزود: بانک شهر می تواند با همکاری مناطق سرمایه 5 هزار میلیاردی که از شهرداری طلب دارد را در این بافت ها تهاتر کند.
همچنین در این جلسه اقبال شاکری گفت : از مدیریت بانک شهر تشکر می کنیم و سوالی که می توان مطرح کرد این است که بانک شهر از نظر خدمات الکترونیکی در رتبه چند است؟

وی ادامه داد : نرخ تسهیلات به بنگاه های کوچک چند درصد بوده ،برای مشارکت بخش خصوصی (bot) به صورت پروژه محور موانع اصلی کدام است ، فاینانس های خارج از ترازنامه و تضمین هایی که به شهرداری می دهیم چگونه است؟

شاکری نیز اظهار داشت: بخشی از آخرین پرداختی به پیمانکاران در غالب وام بوده که قرار بوده شهرداری آن را تضمین کند بخشی از دیون که به صورت وام بوده است این مشکل را دارد . من پیشنهاد می کنم این نحوه پرداخت حذف شود که کار خوبی می تواند باشد.

محمد سالاری گفت : ابتدا تشکری دارم از وزارت راه که در خبر ها آمده بود این وزارت خانه برای تعیین تکلیف شهرک زیتون با همکاری برخی سازمانها قرار است به صورت تهاترمشکل را حل کنند. پیشنهاد می کنم مشابه شهرک زیتون بسیار است بهتر از یک تصمیم کلی گرفته شود تا این مشکلات به یکباره مرتفع شموند.
وی در ادامه از رییس شورا خواست تا جلسه مشترکی ترتیب داده شود تا این موضوعات مشابه پیگیری شوند.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی در ادامه با اشاره به گزارش ارائه شده توسط مدیر عامل بانک شهر افزود: آنچه در استاندارد جهانی و بانک ها مطرح است این می باشد که شهرها باید به سمت الکترونیکی شدن پیش بروند. بانک شهر نیز با اقداماتی که در این راستا انجام داده توانسته ثابت کند که به استاندارد های جهانی نزدیک شده است.

سالاری افزود: یکی از موضوعاتی که پیرامون این امر باید به آن پرداخته شود موضوعات اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی است. به گونه ای که توسعه پایدار مسئولیت اجتماعی در قبال مردم عمل شود.

رییس کمیسیون شهر سازی و معماری یاد آور شد : ارائه خدمات به اقشار مختلف جامعه موجب جلب اعتماد می شود و این برای بازار رقابتی بانک ها کمک کننده خواهد بود. از اینرو بانک شهر می تواند ارائه خدمات را تحت عنوان مسئولیت پذیری اجتماعی انجام دهد .
سالاری تصریح کرد : بانک شهر همچنین می تواند در پرداخت بدهی های پیمانکاران توسط مدیریت شهری مفید باشد .

وی افزود: یکی از اهداف ما دست یابی به درآمد های پیادار است بنابراین سوالی که مطرح می شود این است که چگونه می توان شهر را به سمت درآمد های پایدار سوق داد ؟یکی از راه ها این است که از بانک شهر و ظرفیت های آن بهره گیریم .
محسن پیرهادی عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: هر بانکی برای خود یک هویت دارد و هویت بانک شهر حضورش در سرمایه گذاری های شهری است.
وی ادامه داد صاحت دیگری که بانک شهر باید به دنبال آن باشد مسئله اجتماعی است و این که نسبت به قشر کم برخوردار تسهیلاتش را بیشتر کند.

پیرهادی گفت : بسیاری از مسائل شهری در بین مردم و اقشار جامعه اتفاق می افتد و بانک شهر به عنوان یک تیم عملگرا می تواند با توجه به قشر کم برخوردار مشارکت آنان را جلب کند.
محسن سرخو رییس کمیته حمل و نقل شورا نیز گفت : مدیریت شهری کمی تواند از منابع بانک و فعهالیت های اقتصادی و سرمایه گزاری شرکت ها استفاده کند.
وی ادامه داد : در مورد بافت فرسوده نیز ظرفیتی وجود دارد که مانند بحث مسکن اجتماعی که بانک رفاه در آن فعال شده است می توان عمل کرد. بانک شهر هم اگر به این مهم پایبند باشد می تواند مانند بانک مسکن و بانک رفاه در این زمینه فعال شود و سرعت ساخت و ساز را نیز افزایش دهد.

احمد دنیا مالی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز گفت: بانک ها همه محدودیت منابع دارند و علی رغم اینکه شهرداری به بانک شهر کمک کرده است اگر بتوانیم گردش مالی سازمان ها و مناطق شهرداری را در بانک شهر سازماندهی کنیم، بانک شهر می تواند کل خدماتی که در حوزه حمل و نقل شهری اعم از توسعه اتوبوسرانی ، برقی کردن موتور سیکلت ها و .. را در اختیار مردم قرار دهد.
وی افزود : شعار بانک شهر نوآوری در خدمت است که در این امر هم موفق بوده استو کارهای بسیاری پیش رو دارد.

اسمعیل دوستی نایب رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش مدیر عامل بانک شهر در دویست و چهل و نهمین جلسه شورا گفت: تیم مدیریتی بانک شهر طی دوسال گذشته زحمات بسیاری را برای افزایش نقدینگی و جذب سرمایه به این بانک کشیده اند اما سوال اینجاست که با این حجم نقدینگی چه می خواهند بککند اگر گردش مالی وجود نداشته باشد جذب این سرمایه ها سود آور که نخواهد بود ضرر ده هم است.

وی افزود: در گزارش آمده است که بانک شهر تنها سرمایه گذاری هایش در مجموعه های شهری است به غیر از شهرداری در چه بنگاههای اقتصادی و شرکت های سود آور سرمایه گذاری کرده اید؟

دوستی همچنین در واکنش به اظهارات یکی از اعضا شورا مبنی بر ایجاد حق مساوی برای سایر بانکها در جهت استفاده از فضاهای شهری گفت: این بانک شهر است که یک تنه پشت مشکلات شهری ایستاده و کمک شهر می کند بانکهای دیگر چه خدماتی به مدیریت شهری دارند که از تسهیلات شهری هم بهره مند شوند.

مهدی چمران در این بین اظهار داشت: تذکر آقای حافظی در خصوص دادن امتیاز مساوی به سایر بانکها نبود بلکه اعتراضشان به نحوه جانمایی برخی کیوسک های ارائه خدمات بانکی بود که اغلب در مسیر عابرین بوده وایجاد سد معبر کرده است.

کد خبر 3595150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha