پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۳۴

۱۱ میلیارد ریال وام کارگشایی به مددجویان لارستانی پرداخت شد

۱۱ میلیارد ریال وام کارگشایی به مددجویان لارستانی پرداخت شد

لارستان- معاون اداری و مالی کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لارستان از پرداخت مبلغ ۱۱ میلیارد و ۲۰۴ میلیون ریال وام کارگشایی به مددجویان در سال ۹۴ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امید موسوی دوشنبه در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر ارزش و اهمیت والایی که وامهای قرض ا لحسنه نسبت به مساعدت های بلاعوض دارد، اظهار داشت: قرض الحسنه سنّتى  اسلامى است كه اقتصاد را در خدمت عقيده مى گيرد، برنامه پرداخت وام های ضروری به نیازمندان به صورت قرض الحسنه به منظور گشایش مشکلات کاری و زندگی مردم نیازمند، در دستور کار این کمیته قرار دارد .

وی با بیان اینکه در سال ۹۴ تعداد ۵۴۹ فقره وام قرض الحسنه کارگشایی به ارزش ۱۱ میلیارد و ۲۰۴ میلیون ریال به خانواده های تحت پوشش پرداخت شده است، افزود: وام هایی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون ریال به افراد تحت حمایت و نیازمند پرداخت می شود و منبع پرداخت آن از محل اعتبارات دولتی، کمک های مردمی(صدقات) و بازپرداخت اقساط بوده که نسبت به سال ۹۳ از  رشد ۱۲۰درصدی برخوردار بوده است.

معاون اداری و مالی کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان لارستان تصریح کرد: این نهاد در جهت رفع مشکل مددجویان در زمینه های ذکر شده با پرداخت وام به خیرین نیک اندیش می کوشد تا هر چه بیشتر مشکل مددجویان مرتفع شود.

کد خبر 3595767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha