پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۴۴

روایت «المیادین» از نقض آتش‌بس یمن و بدعهدی رژیم سعودی

روایت «المیادین» از نقض آتش‌بس یمن و بدعهدی رژیم سعودی

یک شبکه عرب زبان با اشاره به نقض مکرر آتش بس یمن توسط رژیم سعودی در ساعات اولیه برقراری آن، اعلام کرد: همزمان با اقدام سعودیها مزدوران این رژیم هم تحرکات خود را تشدید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، همانگونه که پیش بینی می شد آتش بسی که رژیم سعودی وعده پایبندی به آن را داده بود، چند ساعت بیشتر دوام نیاورد و ساعاتی پس از آن توسط خود سعودیها مکررا نقض شد.

این شبکه لبنانی در این ارتباط همچنین می نویسد: باوجود پذیرش آتش بس از سوی طرفین، از صبح امروز در چندین نوبت جنگنده های آل سعود مناطقی در استانهای تعز، حجه و مارب را هدف حملات خود قرار دادند.

در ادامه گزارش این شبکه آمده است: همچنین نیروهای وابسته به عربستان و منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن به منظور سیطره بر مناطق بیشتر در این کشور تحرکات خود را تشدید کردند که با واکنش محکم کمیته های مردمی و ارتش یمن روبرو شدند.

نیروهای ائتلاف سعودی با واکنش سریع و محکم کمیته های مردمی و نیروهای انصار الله وادار به ترک پایگاه های قبلی خود شدند.

المیادین همچنین تصریح می کند: حجم خسارت ها و تلفات وارد شده به نیروهای سعودی بسیار زیاد است. همچنین نیروهای یمنی توانستند مانع از نفوذ دشمن سعودی به استان الغیل و المتون شده و بر مناطق کوهستانی و استراتژیک آن تسلط پیدا کنند.

این شبکه عربی می افزاید: در همین حال وزیر دفاع یمن اعلام نمود که هواپیماهای سعودی اقدام به ارسال تجهیزات نظامی برای مزدوران این رژیم در استان مأرب کرده اند.

در پایان گزارش المیادین آمده است: اقدامات امروز عربستان در حمله به یمن چند ساعات پس از برقراری آتش بس، عدم پایبندی این رژیم به تعهدات را آشکار می سازد.

کد خبر 3596005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha