پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹

توسط «اردوغان» صورت گرفت؛

اعطای نشان عالی ترکیه به «ملک سلمان»

اعطای نشان عالی ترکیه به «ملک سلمان»

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در دیدار با ملک سلمان پادشاه عربستان از اعطای نشان عالی دولت ترکیه به پادشاه سعودی خبر داد و سیاست عربستان را عامل ثبات در منطقه تلقی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، «ملک سلمان» پادشاه عربستان که در آنکارا به سر می برد، با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در قصر ریاست جمهوری دیدار کرد.

بر اساس این گزارش رجب طیب اردوغان در این دیدار پس از خوش آمدگویی به پادشاه سعودی اظهار داشت: آنکارا نشان عالی دولت ترکیه را به ملک سلمان خواهد داد.

رئیس جمهور ترکیه در ادامه سخنان خود گفت: ترکیه سیاست عربستان را عامل ثبات در منطقه می داند.

از سوی دیگر ملک سلمان از رئیس جمهور ترکیه به خاطر اعطای نشان دولتی این کشور تشکر کرد و آن را دارای ارزش معنوی و نشان دهنده رابطه و دوستی میان ۲ کشور و احترام به مردم عربستان عنوان کرد.

گمانه زنی ها حکایت از این دارد که تلاش برای بهبود روابط آنکارا و قاهره در دستور کار ملک سلمان قرار دارد.

هیئت سعودی بعد از دیدار از آنکارا راهی استانبول خواهد شد و در آنجا در نشست سازمان همکاری اسلامی شرکت خواهد کرد؛ نشستی که مصر در سطح وزیر خارجه در آن شرکت دارد.

کد خبر 3597082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha