پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۳۹۵، ۲۱:۵۵

استاندار کرمان:

بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان به هتل تبدیل می شود

بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان به هتل تبدیل می شود

رفسنجان – استاندار کرمان با اشاره به روند مرمت بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان گفت: این بنای بزرگ خشتی به به زودی به یکی از بزرگترین هتل های سنتی ایران تبدیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی عصر امروز در بازدید از پروژه بازسازی خانه حاج آقا علی در رفسنجان افزود: روند اقتصاد مقاومتی از چند سال قبل در استان کرمان کلید خورده است و تمام توان ما بر این امر پایه گذاری شده است که با استفاده از توان بومی، کرمان را به سمت توسعه پایدار پیش ببریم.

وی تصریح کرد: در همین راستا بناهای تاریخی در معرض تخریب که ارزش بالای تاریخی و گردشگری داشتند شناسایی و روند مرمت آن ها در حال انجام است و با تغییر کاربری در مسیر خلق ثروت در استان کرمان قرار گرفته اند.

رزم حسینی ادامه داد: خانه خشتی حاج آقا علی بزرگترین خانه خشتی جهان است که کار مرمت آن از مدتها قبل با مشارکت بخش خصوصی و همکاری میراث فرهنگی و اوقاف آغاز شده است و کار به خوبی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: این مکان به زودی به یکی از هتلهای بزرگ سنتی ایران تبدیل می شود.

وی با شااره به محرومیت زدایی در جنوب کرمان نیز افزود: قلعه گنج شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در استان کرمان است این شهر هر چند با محرومیتهای مختلفی دست به گریبان است اما طی سالهای اخیر با اجرای این طرح اقدامات خوبی برای توسعه شاهد بوده است که می توان به اجرای طرح هتل کپری در این شهرستان اشاره کرد به طوریکه در ایام نوروز شاهد حضور نزدیک به شش هزار گردشگر داخلی و خارجی از این شهر بوده ایم.

وی همچنین به بازسازی باغ فتح آباد اشاره کرد و افزود: از این بنای تاریخی که ویرانه ای اما مرمت و بازسازی شد نیز ۲۶۰ هزار نفر بازدید کرده اند که این نشان می دهد کرمان می تواند با شناسایی و مطالعه پتانسیلها و سرمایه گذاری در مسیر خلق ثروت پیش برود و باید این مسیر را ادامه دهیم.

کد خبر 3597282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha