پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۰۸

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان:

خدمات به محرومان در حوزه مسکن تقویت شود

خدمات به محرومان در حوزه مسکن تقویت شود

زنجان- نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه زنجان با اشاره به خدمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به محرومان، گفت: خدمات به این قشر از جامعه در حوزه مسکن باید تقویت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی ظهر چهارشنبه در دیدار با کارکنان بنیاد مسکن در محل این نهاد افزود: بنیاد مسکن یک نهاد انقلابی و راه‌اندازی آن‌یکی از یادگار‌های ماندگار و ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) است.

وی اظهار کرد: خوشبختانه تا به امروز خدمات ارزشمندی از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان به محرومان صورت گرفته و باید این مهم در سالهای آینده هم تقویت شود.

امام جمعه زنجان گفت: نظام جمهوری اسلامی با سربلندی جنگ را پشت سر گذاشت و امروز با وجود همه محدودیت‌ها به‌عنوان یک قدرت علمی در دنیا مطرح است.

خاتمی تاکید کرد: اثرگذاریی که نظام جمهوری اسلامی ایران امروز در منطقه دارد، به لطف خدا و به همت مردم و تلاش شبانه‌روزی مسئولان نظام بوده است.

وی تصریح کرد: نهادهایی همچون بنیاد مسکن توانسته‌اند گام‌های مؤثری در راستای خدمات‌رسانی به محرومان بردارند و با وجود همه این تلاش‌ها، معتقدهستیم که راه‌های نرفته بیشتر از راه‌هایی است که تا به امروز طی شده است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: همه مردم باید تلاش کنند تا روند خدمات‌رسانی به محرومان در جامعه تسریع  شود، چرا که دغدغه مقام معظم رهبری این امر بوده و بیش از دو دهه است که هر سال اولویت‌های سال را با نام‌گذاری هوشمندانه تعیین می‌کنند.

وی به شعار نامگذاری شده از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: ایشان چند سال متوالی است شعار سال را در حوزه اقتصادی مطرح می کنند.

خاتمی با بیان اینکه خدمات بنیاد مسکن انقلاب استان زنجان در بحث بهسازی روستاها و نیز مقاوم‌سازی مسکن قابل تقدیر است، افزود: متأسفانه حوادث بعد از انقلاب به قدری سریع بود که فرصت خدمت به محرومان جامعه فراهم نشد و مسائلی همچون جنگ‌ تحمیلی، بایکوت سیاسی، توطئه‌های دشمنان، تحریک گروهک‌ها باعث شد تا روند خدمات‌رسانی به محرومان آن‌طور که باید روند سریع خود را طی نکند.

کد خبر 3597987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha