پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۳۹

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی:

رقم ۲۰ میلیارد دلار قاچاق در سال اغراق است

رقم ۲۰ میلیارد دلار قاچاق در سال اغراق است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی،گفت: این آمار همه بر اساس حدس و گمان است و کسانی که چنین آمارهایی را مطرح می‌کنند باید استدلال‌های خود در مورد این آمارها را نیز بیان کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر قادری با بیان این که قاچاق کالا از مرزهای رسمی کشور صورت نمی‌گیرد و به طور طبیعی در مورد آن کنترلی نمی‌توان داشت، ادامه داد: دوستانی که بحث ۲۰ میلیارد دلار و یا ۶ میلیارد دلار قاچاق  در کشور را مطرح می‌کنند باید بگویند که بر اساس چه استدلالی این آمار وارقام را مطرح می‌کنند. به نظر می‌رسد که بیشتر این ارقام بر اساس حدس و گمان بیان شود.

در ادامه این برنامه محمود بهشتیان مشاور اتاق بازرگانی تهران نیز با اشاره به مخفی بودن موضوع قاچاق و با تایید سخنان قادری مبنی بر این که آمارهایی که در این ارتباط مطرح می‌شود ،حدس و گمان است ادامه داد: در برخی از مناطق آزاد کشور به برخی از افراد اجازه داده می‌شود که خارج از عرف معمول کالا وارد کند و اگر روزانه  ۷-۸ هزار نفر به این مناطق سفر کنند و اقدام به وارد کردن کالا بکنند به طور معمول این باعث افزایش قاچاق می‌شود.

بهشتیان با بیان این که به برخی از مرز نشینیان با توجه به این که اشتغالی ندارند این امتیاز داده شده که کالا به کشور وارد کنند در ادامه سخنان خود تاکید کرد :رقمی ۲۰ میلیارد دلار که برای قاچاق کالا در کشور مطرح می‌شود اغراق است و چنین حجمی از پول در خارج از سیستم وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اطراف کشور ما قاچاق خیز است و یکی از راههای مبارزه با قاچاق تسهیل تجارت قانونی است ،گفت: یکی دیگر از مواردی که باعث سردرگمی در این زمینه شده است  این است که تلقی‌هایی که ازجنس قاچاق صورت می گیرد متفاوت است و در برخی از موارد اختلاف وجود دارد که چه جنسی قاچاق است و چه جنسی قاچاق نیست .

 

کد خبر 3598135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha