پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۱

در بودجه ۹۵ مقرر شد؛

پایان شهریور ماه آخرین فرصت برای انتخاب دفترچه بیمه درمانی

پایان شهریور ماه آخرین فرصت برای انتخاب دفترچه بیمه درمانی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزارت تعاون اجازه دادند دفترچه‌های بیمه افرادی که بیش از یک دفترچه بیمه دارند و تا پایان شهریور ماه نسبت به انتخاب یک دفترچه اقدام ننموده‌اند، ابطال کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی روز شنبه مجلس شورای اسلامی بررسی بخش های هزینه ای لایحه بودجه در دستور کار صحن علنی قرار گرفت.

نمایندگان با تصویب بخش درآمدی تبصره ای مقرر کرده بودند در صورت پرداخت و تسویه حساب قبوض جریمه های رانندگی توسط مالکان خودرو تا پایان آذر ماه سال ۹۵، جریمه دیرکرد ناشی از عدم پرداخت تا پایان سال ۹۴ بخشیده شود.

در بخش هزینه ای این تبصره مقرر کردند درآمد حاصل از این محل به نیروی انتظامی، سازمان شهرداری ها و دهیاری‌ها و وزارت راه و شهرسازی طبق قانون مربوط به جرایم رانندگی اختصاص یابد.

علاوه بر این، نمایندگان با تصویب بخش درآمدی تبصره ای دولت را مکلف کرده بودند معادل طلب حسابرسی شده شرکت های هواپیمایی از دولت را با بدهی آنها به دولت و شرکت های دولتی به استثنای بدهی های مالیاتی تهاتر نماید.

در بخش هزینه ای این تبصره نیز خزانه‌داری کل کشور نیز مکلف شد معادل مبلغ تهاتر مذکور را به حساب بستانکار و بدهکار دستگاه‌های اجرایی ذیربط و شرکت های دولتی مربوطه منظور و با آنها تسویه کنند.

وکلای ملت همچنین به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجازه دادند دفترچه های بیمه پایه درمانی مازاد افراد دارنده بیش از یک دفترچه بیمه پایه درمانی را که تا پایان شهریور ماه نسبت به تعیین و تکلیف و انتخاب یک دفترچه اقدام ننموده اند، ابطال کنند.

کد خبر 3599672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha