به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رسمي كويت "كونا"، وزير امور خارجه لبنان در كنفرانس مطبوعاتي خود درباره جنايت صهيونيست ها در شهرك قانا گفت : اين جنايت بزدلانه دشمن اسرائيلي بر ضد كودكان بي گناه و زنان و سالخوردگان را به شدت محكوم مي كنم.
جنگنده هاي ارتش رژيم صهيونيستي امروز با حمله به يك ساختمان سه طبقه در شهرك قانا دست كم 55 نفر از جمله 23كودك را به شهادت رساندند تا در سايه سكوت مفتضحانه جامعه بين الملل و حمايتهاي آشكار غرب به ويژه آمريكا از جنايات وحشيانه رژيم صهيونيستي، اين رژيم همچنان به كشتار مردم بي دفاع لبنان ادامه دهد.
صلوخ افزود كه لبنان شكايتي را به شوراي امنيت تقديم خواهد كرد و اين شورا بايد به سرعت اينگونه اقدام هاي زشت و وحشيانه را بررسي كند.
وزير امور خارجه لبنان گفت: اين تجاوزگري وحشيانه مخالف همه موازين و قوانين و معيارهاي بين المللي است.
وي تاكيد كرد: هم و غم ما آزاد سازي كشتزارهاي شبعا و تپه هاي كفرشوبا، تعهد اسرائيل به توقف نقض حاكميت لبنان و تحويل گرفتن نقشه هاي ميادين مين گذاري شده است كه اسرائيل از زمان فرار از جنوب در سال 2000ميلادي از ارائه اين نقشه ها خودداري كرده است.
صلوخ خاطرنشان كرد: لبنان همچنان كشوري بسيار يكپارچه و متحد است و اگر اسرائيل گمان مي كند كه با ارتكاب اينگونه جنايت ها برگ برنده اي به دست خواهد آورد در توهم به سر مي برد.
نظر شما