پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰

معاون مدیركل حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد:

مسئولان حراست در محیط های علمی و آموزشی نقش هدایتگری دارند

مسئولان حراست در محیط های علمی و آموزشی نقش هدایتگری دارند

یاسوج - معاون مدیركل حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مسئولان حراست در هر نهادی به ویژه محیط های علمی و آموزشی نقش هدایتگری دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا داوری ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیران حراست دانشگاه یاسوج افزود: در محیط های علمی و آموزشی که مهد آموزش و پرورش نخبگان جامعه است، داوری امری حساس، ظریف و دشوار است و رفتار نیروهای حراست در هر دانشگاهی با استادان و فرهیختگان باید معقولانه و منطقی باشد.

وی بیان کرد: تقویت و حفظ نیروهای نخبه، رسالت مهم مسئولان حراست دانشگاهها در مراكز علمی و آموزش عالی است.

داوری با اشاره به نقش مهم نخبگان و دانشگاهیان در فناوریهای مهم کشور افزود: امروزه ایران اسلامی در اوج جهش علمی و فناوری قرار دارد و این امر در بدترین و سخت ترین شرایط تحریم با همت و مدد نخبگان ما ایجاد شده است.

وی اظهار داشـت: حفظ و دفاع از جایگاه علمی و دفاعی كشور یک امر مهم و اساسی است و مسئولان حراست ها در كنار سایر مجموعه دانشگاه ها موظفند شرایط و موقعیت را به نحو مطلوب و ارزشمند برای شكوفایی بیش از پیش ظرفیت های علمی و تخصصی در كشور فراهم كنند.

معاون مدیركل حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: امروز قدرت بازدارندگی دفاعی و توان علمی، هسته ای و موشكی ایران لرزه بر اندام هر دشمن متجاوزی انداخته است و بدون شك یك ضلع مهم و تاثیرگذار از این جهش های علمی، صنعتی، هسته ای و موشكی وزارت علوم و دانشمندان و نیروهای نخبه و پرورش یافته در عرصه آموزش عالی كشور است.

رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این مراسم گفت: دانشگاه یاسوج به دلیل قرار گرفتن در كریدور شمال به جنوب و مركز كشور برای تبدیل شدن به قطب علمی در جنوب كشور قابلیتهای زیادی دارد.

محمودرضا رحیمی افزود: تمركز بر ارتقای شاخص های آموزشی و پژوهشی یكی از رویكردها و برنامه های مهم دانشگاه یاسوج در سال ۹۵ است.
وی با اشاره به حضور نخبگان و سطح بالای آموزش در دانشگاه یاسوج گفت: دو نفر از استادان این دانشگاه سال گذشته به عنوان دانشمندان برتر جهان در زمینه شیمی و نانو شناخته شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم تودیع و معارفه از خدمات سعید عزیزپور تقدیر و عباس باقری به عنوان مدیر جدید حراست دانشگاه یاسوج معرفی شد.

کد خبر 3602201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha