پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۲۸

نایب رئیس هیئت کاراته قم در گفتگو با مهر:

طرح استعدادیابی کاراته دختران در قم اجرا می‌شود

طرح استعدادیابی کاراته دختران در قم اجرا می‌شود

قم - نایب رئیس هیئت کاراته استان قم گفت: طرح استعدادیابی کاراته در میان دانش آموزان دختر در قم اجرا می‌شود.

سارا غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: کاراته قم در بخش بانوان در حال تغییر و تحول است و برنامه‌های زیر بنایی برای توسعه کاراته بانوان قم در بخش‌های آموزش و مسابقات در سال ۹۵ در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در جلسه مشترک با اعضای خانواده کاراته قم شامل مربیان و نفرات باتجربه حوزه کاراته بانوان قم، بر سر تشریک مساعی در مسیر رشد کاراته و قهرمان پروری به نقطه مشترک رسیدیم و آینده خوبی را برای کاراته بانوان قم متصور هستیم.

نایب رئیس هیئت کاراته قم گفت: بر اساس یکی از خروجی‌های این نشست مشترک، طرح استعدادیابی کاراته در میان دانش آموزان دختر در قم اجرا می‌شود و قصد داریم در فرصت باقی مانده تا تعطیلی مدارس این طرح را عملیاتی کنیم.

غلامی بیان داشت: قرار است در این برنامه استعدادیابی دانش آموزان علاقمند به طور عمومی مورد آموزش و تمرین قرار گیرند و پس از گذراندن مراحل اولیه آموزشی به دو بخش کاتا یا کومیته راهنمایی شوند.

وی عنوان کرد: بر اساس این طرح تیمی ۵ نفره متشکل از مربیان منتخب کاراته بانوان قم به مدارس سرکشی می‌کنند و دختران علاقمند به فعالیت در رشته کاراته که استانداردهای جسمانی لازم را داشته باشند برای پیوستن به خانواده کاراته قم مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

نایب رئیس هیئت کاراته استان قم تصریح کرد: این طرح قرار است از اول اردیبهشت ماه در تعدادی از مدارس قم شروع به فعالیت کند و نفرات برگزیده در تست گیری عمومی در خانه کاراته استان قم گرد هم می‌آیند و سپس به پایگاه‌های منطقه‌ای کاراته در سطح شهر معرفی می‌شوند تا تحت آموزش قرار بگیرند.

کد خبر 3602616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha