پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۰۱

خدابخش نشست خبری جودو:

جودو درالمپیک مدال آورخواهد بود/فدراسیون بحران زده ای تحویل گرفتم

جودو درالمپیک مدال آورخواهد بود/فدراسیون بحران زده ای تحویل گرفتم

سرپرست فدراسیون جودو گفت: با حمایت خانواده جودو این رشته می تواند با موفقیت در بازیهای المپیک و رسیدن به مدال در ورزش کشور تاریخ ساز شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان فدراسیون جودو در فاصله یک روز از پس از بازگشت از رقابتهای جودو قهرمانی آسیا با حضور در یک نشست خبری ضمن ارائه گزارشی از این مسابقات به سئوالات خبرنگاران پاسخ گفتند. 

رشید خدابخش سرپرست فدراسیون جودو در این نشست با بیان این نکته که ۱۱۵ روز تا آغاز رقابتهای جودو در المپیک فاصله داریم گفت: به نظر من مهمترین چیزی که برای حیثیت ملی ما اهمیت دارد حضور پرقدرت تیم ملی جودو در این مهمترین رویداد ورزشی چهان است و از همه اهالی جودو ، رسانه ها و کارشناسان می خواهم همانند ید واحد اختلاف سلیقه ها را کنار گذاشته و مسائل بی اهمیت را نادیده بگیریم و تیم ملی را برای موفقیت در این مسابقات حمایت کنیم.

وی ادامه داد: جودو ایران شایستگی های زیادی دارد و من در مدتی که در فدراسیون جودو فعالیت می کنم به باور رسیده ام. موفقیت هایی هم که در تاشکند بدست آمد حاصل تلاش چند ساله در جودوست و جودوکارانی که موفق به کسب مدال یا سهمیه شده اند پیش از این در جودو بوده اند. 

سرپرست فدراسیون افزود: مدیریت لحظه به لحظه می تواند زمینه ای برای رسیدن به موفقیت باشد تا در المپیک هم مدعی باشیم. وقتی جوانی با ۱۸ سال سن و در نخستین حضورش در رده سنی بزرگسالان به مدال نقره دست می یابد، نشانگر زیر ساخت های مناسب در جودو است ولی یک لحظه غفلت در برنامه‌ریزی و سازماندهی می‌تواند همه زحمات را بر باد دهد.

خدابخش با اشاره به همراهی تیم ملی در مسابقات اروپایی وپس از آن قهرمانی آسیا گفت: از نظر برگزاری و داوری مسابقات اروپا با آسیا فاصله‌ زیادی وجود دارد. وقتی در دو رویدادی که در اروپا همراه ملایی و محجوب تصورم این بود که جودو از لحاظ داوری سالم است. آنها واقعا خیلی کم اشتباه بودند و یک آرامشی در نظم و نظام برگزاری مسابقات وجود داشت اما در آسیا خصوصا در بخش داوری مشکلات زیادی وجود داشت. 

وی در خصوص شانس های کسب سهمیه برای المپیک ۲۰۱۶ ریو گفت: تا کنون کسب سه همیه تقریبا قطعی است و شانس کسب چهارمین سهمیه را نیز داریم. اگر خجسته بتواند با عملکرد خوب خود در تورنمنت‌های باکو و قزاقستان جزو ۲۲ نفر نخست رنکینگ جهانی قرار گیردسعید مرادی نماینده وزن ۹۰- کیلوگرم ایران هم مبارزات خوبی در همین دو تورنمنت داشته باشد به عنوان چهارمین نماینده ایران راهی رقابت‌های المپیک خواهد شد. 

سرپرست فدراسیون علیرضاخجسته رایک شگفتی در جودو دنیا معرفی کرد و افزود: او توانست با سن بسیار کم و برای نخستین بار در رقابت‌های بزرگسالان شرکت کند و مقابل بزرگان دنیا به برتری برسد و مدال نقره آسیا را از آن خود کند. او یک جوان نخبه است که جا دارد از استاد مدنی به عنوان یک پیشکسوت جودو که شاگردان زیادی را تریبت می کند به خاطر معرفی این چهره با آنیه تشکر کنم. 

خدابخش با انتقاد از مسئولان قبلی فدراسیون جودو گفت:ما واقعا یک فدراسیون بحران‌زده را تحویل گرفتیم. ۴ ماه پیش فدراسیون جودو در چه وضعیتی بود؟ یادمان رفته که یک شبه یک نفر رئیس می‌شد و برای یک نفر دیگر حکم نایب‌رئیسی صادر می‌شد؟ ما حتی در چند مورد اعزامی به تورنمنت‌های خارجی برای کسب سهمیه المپیک نداشتیم. معتقدم با یک گل بهار نمی‌شود اما همین یک گل هم در دوره گذشته نبود.

وی در پایان گفت: به این نتیجه رسیده ایم که برای پیشرفت در جودو باید حضوری مداوم در اردوها و مسابقات بین المللی داشته باشیم. به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم که در هر وزن سه چند جودوکار را به اردوهای مشترک اعزام کنیم. با چند کشور از جمله کره وازبکستان این رایزنی ها صورت گرفته است که قطعا برای آمادگی ملی پوشان این برنامه ریزی  اجرایی خواهد شد.

کعبی زاده: بانوان در بازیهای ۲۰۱۸ مدال کسب می کنند
کعبی زاده سرپرست نایب رئیسی بانوان هم در این نشست خبری گفت: از عملکرد بانوان جودوکار بدلیل  اینکه اعزام چندانی به رقابتها و اردوهای تدارکاتی نداشتند در رقابتهای قهرمانی آسیا رضایت داریم چرا که بانوان تازه در ابتدای  راه هستند و فدراسیون جودو و کوراش همچنان به حمایتش از با نوان ادامه خواهد داد.

وی ادامه داد: از دکتر خدابخش که شرایط اعزام و اعتماد به بانوان را فراهم کرد تشکر می کنم و این نوید را می دهم که جودو و کوراش بانوان این توانایی و پتانسیل را دارند که در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸  برای کاروان ایران مدال آوری کنند.

کعبی زاده با اشاره به پتانسیل جودو و کوراش در بانوان گفت: قطعا با برنامه ریزیهایی که برای حضور بانوان در رقابتهای مختلف شده می توان روی آینده حساب کرد چرا که  بانوان نشان دادند در صورت حضور در میادین بیشتر می توانند به تجربه خود افزوده و آنگاه تواناییهای خود را بر روی تاتامی نشان دهند.

کد خبر 3603258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha