پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۲

عضو شورای شهر اصفهان:

رونق ساخت و ساز در اصفهان ۱۸۰ شغل را به چرخه اقتصاد بازمی گرداند

رونق ساخت و ساز در اصفهان ۱۸۰ شغل را به چرخه اقتصاد بازمی گرداند

اصفهان - عضو شورای شهر اصفهان گفت: کوچکترین کاری که از دست ما برای حل معضل اشتغال، بر می آید راه اندازی مجدد ساخت وساز ساختمانها است تا به طبع آن ۱۸۰ شغل مجددا در شهر به چرخه اقتصاد بازگردد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس حاج رسولی ها ظهر شنبه در نطق میان دستور خود در جلسه علنی شورای شهر اصفهان، خود ضمن گرامیداشت روز شورا و تأکید بر اثرات مثبت آن در پیشبرد اهداف و سیاست های محلی اظهار داشت: شورا محلی است که حتی می تواند اثرات مهمی بر اقتصاد مقاومتی و پیشبرد آن داشته باشد. در حالی که در گذشته شهر اصفهان نیز چنین بوده و شورا در شرایط سخت اقتصادی توانسته نظام شهر را با توجه به تمامی کمبودها حفظ کند.

وی با اشاره به اینکه شهر اصفهان در حال حاضر دارای شرایط سختی از لحاظ اقتصادی است به نحوی که انبارها پر از کالا و بسیاری از کارگاه ها و مراکز تولیدی بسته شده است، تصریح کرد: در چنین شرایطی نمی توان انتظار داشت با چند بخشنامه کلی تمامی مشکلات را حل و خاتمه داد بلکه نیاز داریم تا برخی مشکلات را مورد به مورد بررسی کرده و در مباحث مالیاتی آنها ورود کنیم تا بتوانیم راهکاری کاربردی برای برون رفت از مشکل بیابیم.

عضو شورای شهر اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه تمهیداتی همچون ارائه کالاها به کشورهای همسایه، ارائه وام و دیگر راهکارهای عملی می تواند در این برهه زمانی که بیکاری بزرگترین مشکل مردم این شهر است راهگشا باشد، اظهار داشت: کوچکترین کاری که از دست ما بر می آید راه اندازی مجدد ساخت وساز ساختمان ها است تا به طبع آن ۱۸۰ شغل مجددا در شهر به چرخه اقتصاد بازگردد.

وی در پایان متذکر شد: حل مشکلات اقتصادی با راه اندازی دانشگاه ها و فارغ التحصیل شدن تعداد زیادی دانشجوی دکترا و کارشناس ارشد حل شدنی نیست بلکه این مشکل فقط با استفاده از فرمولی کارشناسی، حل خواهد شد.

کد خبر 3605840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha