پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۱

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خبرداد:

افزایش ۳۰درصدی معتکفین استان مرکزی/حضور ۶۵درصدی جوانان در اعتکاف

افزایش ۳۰درصدی معتکفین استان مرکزی/حضور ۶۵درصدی جوانان در اعتکاف

اراک- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از رشد ۳۰درصدی آمار شرکت کنندگان اعتکاف نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: امسال ۱۹هزار و ۱۱۵نفر در سطح استان مرکزی در آئین اعتکاف حضور یافتند.

حجت الاسلام صفر قربانپور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سال گذشته ۱۴هزار و ۸۸۶ نفر در مراسم اعتکاف استان مرکزی حضور یافتند و امسال با افزایش چهار هزار و ۲۰۰ نفری و رشد ۳۰درصدی، ۱۹هزار و ۱۱۵ نفر در استان در این مراسم شرکت کردند.

وی افزود: مراسم اعتکاف طی سال گذشته در ۱۷۱مسجد برگزار شد در حالی که امسال ۲۱۰ مسجد در سطح استان میزبان برگزاری اعتکاف بودند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی بیان داشت: از ۱۹هزار و ۱۱۵نفر شرکت کننده امسال در آئین اعتکاف استان، چهار هزار و ۷۳۱ نفر مرد و ۱۲هزار و ۳۸۴ نفر زن بوده اند.

قربانپور تصریح کرد: شهرستان اراک با هشت هزار و ۲۲۰ نفر بیشترین تعداد اعتکاف کننده را در سطح استان به خود اختصاص داد و پس از اراک شهرستان های ساوه و خمین بیشترین شرکت کنندگان اعتکاف را داشتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: امسال ۱۴ مسجد در سطح استان میزبان برگزاری اعتکاف دانشجویی و دانش آموزی بودند.

قربانپور افزود: اعتکاف فرصتی برای پرورش روح و جسم انسان است، چراکه انسان، نیازمند رشد هر دو بعد وجودی خود بوده و مراسم اعتکاف بهترین فرصت برای رسیدن به سعادت و کمال است.

وی اظهار داشت: اعتکاف برکات زیادی به همراه داشته و باید درصدد آن باشیم که آثار معنوی اعتکاف در جامعه پیاده شود چرا که فلسفه این عمل عبادی، دور بودن از هر گونه هیاهوی زندگی دنیوی و عبادت پروردگار متعال و دستیابی به تقوا است.

کد خبر 3606315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha