۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۹

مازیار میری به مهر گفت:

«دارالفنون» پس از جشنواره فجر رها نمی‌شود/ جایزه به فیلم‌های خلاق

«دارالفنون» پس از جشنواره فجر رها نمی‌شود/ جایزه به فیلم‌های خلاق

به گفته مازیار میری مدیر بخش «دارالفنون» سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر، هنرجویان این بخش پس از جشنواره رها نمی‌شوند و از ظرفیت‌های آنها استفاده خواهد شد.

مازیار میری مدیر بخش «دارالفنون» سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی در این جشنواره گفت: خیلی ها دوست داشتند در کلاس های دارالفنون شرکت کنند اما از آنجایی که از سه ماه قبل ۱۰۴ هنرجوی این کلاس‌ها انتخاب شده بود، نمی توانستیم شرایطی را فراهم کنیم که همه علاقه مندان بتوانند در این کلاس ها شرکت کنند.

به گفته وی، هنرجویان منتخب برای حضور در ورک شاپ های «دارالفنون» همگی برگزیدگان دانشگاه سینما تئاتر، انجمن سینمای جوان، مدرسه عالی سینما و حتی برگزیدگان جشنواره هایی مانند تصویر سال، عمار و شهید آوینی بودند.

وی اشاره کرد: در طول برگزاری کارگاه های آموزشی درخواست برای حضور در برخی از کلاس ها از جمله کلاس‌های اصغر فرهادی و الکساندر سوکورف بسیار زیاد بود و ما مجبور شدیم فضایی را در نظر بگیریم تا علاقه مندان دیگر هم بتوانند در این کلاس‌ها شرکت کنند.

هنرجویانی که خسته نشدند

کارگردان فیلم سینمایی «کتاب قانون» گفت: با توجه به برنامه ریزی های فشرده کارگاه های آموزشی نگران این بودیم که هنرجویان به دلیل خستگی نتوانند در بعضی از کلاس‌ها شرکت کنند اما هنرجویان از این کلاس‌ها استقبال کردند و هیچ کدام درخواستی برای زمان استراحت نمی کردند. هنرجویان «دارالفنون» روزانه در کلاس‌های چهار استاد شرکت می کردند و دو فیلم به همراه استادان سینما می دیدند و درباره آن گفتگو می کردند. به نظر می آید که همه هنرجویان از این کلاس‌ها راضی هستند و در این میان هنرجویانی که از ۹ کشور خارجی نیز در دارالفنون شرکت کرده بودند از این کلاس‌ها استقبال کردند.

مدیر بخش «دارالفنون» سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر بیان کرد: پیش از هر چیز باید از همکاران خود در ایران سپاسگزار باشم که من را در این زمینه یاری و زمان بسیاری را برای هنرجویان و گفتگو با آنها صرف کردند. سینماگران خارجی نیز بعد از دیدن ورک شاپ ها از برگزاری چنین برنامه هایی استقبال کردند و پیشنهاد برگزاری ورک شاپ در طول جشنواره را دادند. همه اینها نشان می دهد که سیاست دبیر جشنواره و کاری که در زمینه آموزش دنبال می شد، به خوبی پیش می رود.

حضور خارجی‌ها در «دارالفنون»

میری در توضیح حضور هنرجویان خارجی گفت: در میان ۱۰۴ هنرجوی دارالفنون چند شرکت کننده خارجی داریم که دانشجوی دانشگاه های ایران هستند. همچنین مهمانان خارجی از کشورهایی چون تاجیکستان، لبنان، آذربایجان و ترکیه در دارالفنون حضور دارند.

کارگردان فیلم سینمایی «سعادت آباد» در پاسخ به اینکه با توجه به استقبال صورت گرفته آیا آموزش های سینمایی با نام «دارالفنون» ادامه خواهد داشت؟ بیان کرد: کلاس های آموزشی از این دست قرار است در جشنواره ها رخ دهد اما در طول سال از طریق سایتی که طراحی شده است و هنرجویان دارالفنون عضو آن هستند، شرایطی فراهم می شود که آنها با یکدیگر گفتگو کنند. علاوه بر آن این هنرجویان از طریق همین سایت در طول سال رصد می شوند و ایده های خود را برای استادانشان در دارالفنون ارسال و در مورد آن صحبت می کنند.

مدیر بخش «دارالفنون» سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر ادامه داد: قرار است هنرجویان بعد از پایان دارالفنون و به فاصله ۲ هفته، یک فیلم خلاقانه برای ما ارسال کنند و در نهایت به برترین ها، هزینه ساخت یک فیلم کوتاه پرداخت می شود.

میری در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم سال آینده شرکت کنندگان بیشتری داشته باشیم تا این کلاس ها زمینه ساز آینده سینمای ایران و منطقه باشد.

کد خبر 3606382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha