پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۲

سرمایه‌‌گذاری ۵هزار میلیارد ریالی بنیاد برکت برای مناطق محروم

سرمایه‌‌گذاری ۵هزار میلیارد ریالی بنیاد برکت برای مناطق محروم

بنیاد برکت تا پایان سال گذشته ۵۲۰۷ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های زیربنایی و عمرانی، مدرسه سازی، ساخت مسکن محرومین و مراکز فرهنگی - مذهبی سرمایه‌گذاری کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام‌(ره)، در راستای سیاست‌های محرومیت‌زدایی در نقاط محروم و کم‌تر برخوردار کشور، تا پایان سال ۱۳۹۴ در اجرای سیاست‌های محرومیت‌زدایی با ۶۶۳۱ طرح زیربنایی، مدرسه‌سازی، مسکن محرومین و مراکز فرهنگی-مذهبی و صرف اعتباری بالغ بر ۵۲۰۷ میلیارد ریال در راستای کمک به احیا و آبادانی مناطق محروم فعالیت‌های گسترده‌ای داشته است.

بنیاد برکت در طرح‌های زیربنایی که یکی از مهم‌ترین اصول رفع محرومیت در نقاط محروم است، مبلغ ۱۴۱۸ میلیارد ریال برای اجرای ۶۸۸ طرح زیربنایی و عمرانی از قبیل آب و برق‌رسانی، ساخت پل و جاده، مركز ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی، پاسگاه نیروی انتظامی، جایگاه نفت و گاز، آب‌خیزداری و...  سرمایه‌گذاری کرده است که از این تعداد، ۶۱ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۶۷ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۴ به انجام رسیده است.


از دیگر سیاست‌های اصلی بنیاد برکت به عنوان رکن اصلی در توسعه‌ی فضاهای آموزشی و آموزش و پرورش دانش‌آموزان، می‌توان به ساخت مدرسه در مناطق محروم اشاره کرد که در راستای برنامه‌ی ساخت و تجهیز یک هزار مدرسه، تا پایان سال گذشته قرارداد ۸۰۰ مدرسه با ۳۸۷۵ كلاس درس، ظرفیت بیش از ۸۲ هزار دانش‌آموز و  اعتباری بالغ بر ۲۹۵۰ میلیارد ریال با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور منعقد شده است که حدود ۶۰۰ مدرسه تا پایان سال گذشته افتتاح و به بهره‌برداری رسیده و ۱۲۰۰ روستای محروم كشور تحت پوشش قرار گرفته است. گفتنی است از این تعداد ۲۰۰ مدرسه با ۹۵۰ كلاس درس و ظرفیت بیش از ۲۵ هزار دانش‌آموز و  اعتباری بالغ بر ۱۰۵۰ میلیارد ریال مربوط به سال گذشته است.

در زمینه‌ی ساخت مسکن محرومین در مناطق روستایی نیز بنیاد برکت اقدامات قابل توجهی انجام داده است و تا پایان سال گذشته قرارداد ساخت ۴۵۳۰ واحد مسکن محرومین در مناطق روستایی استان‌های مختلف به‌ویژه روستاهای تخریب شده‌ی شهرهای آبادان و خرمشهر در جنگ تحمیلی، با اعتباری بالغ بر ۲۳۸ میلیارد ریال منعقد شده که حدود  ۱۰۰۰ واحد آن تا پایان سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و یا آماده‌ی افتتاح شده است.

در خصوص مراکر فرهنگی- مذهبی نیز، قرارداد ساخت ۴۳۲ مسجد و ۱۶ حسینیه با اعتباری بالغ بر ۳۷۱ میلیارد ریال در مناطق محرومِ فاقد مسجد تا پایان سال گذشته منعقد شده و ۲۳۴ واحد آن به بهره‌برداری رسیده و یا آماده‌ی افتتاح شده است. از این تعداد ۱۵۷ واحد با اعتباری بالغ بر ۱۲۲ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۴ انجام شده است.

هم‌چنین قرارداد ساخت ۱۴۰ خانه‌ی عالِم با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال منعقد شده که ۱۱۵ واحد آن بهره‌برداری و یا آماده‌ی افتتاح شده است. از این تعداد ۹ واحد با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال مربوط به سال ۱۳۹۴ است.

براساس دستورات ابلاغی، قرارداد ساخت ۱۸ حوزه‌‌ی علمیه نیز با اعتباری بالغ بر ۱۷۵ میلیارد ریال منعقد شده و ۱۴ واحد آن به بهره‌برداری رسیده و یا آماده‌ی افتتاح شده است. از این تعداد ۵ واحد مربوط به سال ۱۳۹۴ است.

در همین حال، قرارداد ساخت ۷ مصلی و دارالقرآن با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال منعقد و ۶ واحد آن بهره‌برداری و یا آماده‌ی افتتاح شده است. از این تعداد ۲ واحد مربوط به سال ۱۳۹۴ است.

کد خبر 3607839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha