پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴

مربی ازبکستانی جودو وارد ایران شد

مربی ازبکستانی جودو وارد ایران شد

سرمربی آینده تیم ملی جودو بامداد امروز وارد تهران شد و از عصر امروز تمرینات ملی پوشان را زیر نظر خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون جودو که در تلاش برای استخدام یک مربی خارجی برای تیم ملی بود در نهایت با یک مربی ازبکستانی برای سفر به تهران به توافقات اولیه دست پیدا کرد. 

«نصرت» که سابقه مربیگری در تیم ملی ازبکستان دارد و طی سالهای گذشته در کشورهای عراق ، سوریه و پاکستان فعالیت داشته بامداد امروز وارد تهران شد. 

طبق برنامه وی امروز یک جلسه با مسئولان فدراسیون خواهد داشت و از عصر امروز تمرینات تیم ملی را زیر نظر خواهد گرفت. وی به مدت یک هفته در تهران فعالیت خود را با تیم ملی ادامه می دهد و در صورت توافق نهایی به تاشکند بازگشته و پس از مدتی برای هدایت تیم ملی به تهران بازمی گردد. 

تیم ملی جودو ایران تا کنون توسط سعیدملایی ،جواد محجوب و علیرضا خجسته موفق به کسب سه سهمیه المپیک شده است. 

کد خبر 3608222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha