پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۳۱

ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور در شهرستان آبیک افتتاح شد

ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور در شهرستان آبیک افتتاح شد

قزوین- ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور وابسته به پارک علم و فناوری افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور وابسته به پارک علم و فناوری و موسسه آموزش عالی غیاث‌الدین جمشید کاشانی ظهر سه شنبه در شهرک صنعتی شهرستان آبیک با حضور مسئولان محلی و استانی افتتاح شد.

مرکز رشد واحدهای فناور که در شهرستان آبیک در زمینی به مساحت بیش از ۵ هزار متر مربع احداث شده است که شامل دو هزار و ۷۰۰ متر مربع سوله و حدود ۲۰۰ مربع ساختمان اداری می‌باشد و می‌تواند خدمات متنوعی به واحدهای فناور و نخبگان علاقه‌مند به فعالیت‌های کارآفرینی ارائه کند.

مرکز رشد واحدهای فناور با فعالیت زیر نظر پارک علم و فناوری استان قزوین و موسسه آموزش عالی غیاث‌الدین جمشید کاشانی اقدامات گسترده‌ای را در راستای جذب و پرورش ایده‌های نو در عرصه‌های بازاریابی و کارآفرینی انجام می‌دهد و در این زمینه رویداد استارت‌آپ ویکند را در مردادماه سال جاری برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند.

پس از افتتاح ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری در شهرستان آبیک، فریدونی به همراه تعدادی از مسئولان از واحدهای فناور مستقر در این مرکز بازدید کرد و اقدامات نیروهای جوان در هسته‌های مختلف را مورد ارزیابی قرار داد.

لازم به ذکر است علاوه بر مسئولان محلی شهرستان آبیک اعم از فرماندار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر، گرجی سرپرست پارک علم و فناوری، فریدونی سرپرست مرکز رشد جامع، مهندس ناصحی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین و برخی دیگر از مسئولان در این مراسم حضور داشتند.

کد خبر 3608537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha