پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۱۴

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

۱۲.۸ درصد طلاق های توافقی لرستان منجر به سازش شد

۱۲.۸ درصد طلاق های توافقی لرستان منجر به سازش شد

خرم آباد - معاون فرهنگی و پیشگیری بهزیستی لرستان از سازش ۱۲.۸ درصد طلاق های توافقی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابتسام داشی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت طلاق های توافقی در استان لرستان اظهار داشت: طی سال گذشته ما شاهد ارجاع دو هزار و ۹۸ پرونده طلاق توافقی به مراکز مشاوره بهزیستی لرستان بودیم.

وی با بیان اینکه با اقدامات مشاوره ای که از سوی مراکز مشاوره بهزیستی لرستان صورت گرفته ۱۲.۸ درصد این طلاق های توافقی منجر به سازش شد عنوان کرد: همچنین حدود ۸۸ درصد آنها نیز منجر به متارکه شد.

معاون فرهنگی و پیشگیری بهزیستی لرستان با تاکید بر اینکه سازش این گونه طلاق ها کار بسیار سختی است بیان داشت: باید برنامه ریزی به گونه ای باشد که ارائه مشاوره ها به این زوجین قبل از اعلام رای طلاق و روبرو شدن با قضات باشد تا کار ارائه مشاوره به زوجین و جلوگیری از طلاق میان آنها کار آسان تری باشد.

داشی با تاکید بر اینکه بر اساس بررسی های صورت گرفته بخش عمده ای از طلاق های توافقی در استان به دلیل عدم آگاهی و فقدان مهارت های زندگی بوده است گفت: در این راستا باید ارائه خدمات مشاوره ای آموزش مهارت های زندگی به زوجین مورد توجه جدی قرار گیرد.

کد خبر 3608837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha