پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵

حاشیه های دیدار تراکتورسازی – ملوان؛

استقبال اندک پرشورها ازبازی درروز بارانی تبریز/ملوان دسته یکی شد!

استقبال اندک پرشورها ازبازی درروز بارانی تبریز/ملوان دسته یکی شد!

تبریز – تراکتورسازی امروز در برابر ملوان در حالی به پیروزی رسید که استقبال اندکی از طرف تماشاگران پرشور این تیم از بازی در روز بارانی شهر تبریز انجام گرفته بود.

به گزارش خبرنگار مهر، در هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج فارس، تیم فوتبال تراکتورسازی از ساعت ۱۸ در ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان ملوان بندر انزلی بود که این دیدار در پایان با نتیجه چهار بر دو به نفع تراکتورسازی به پایان رسید.

از مهترین حاشیه های این دیدار می توان به استقبال اندک تماشاگران تراکتورسازی و همچنین حضور ۱۰۰ هوادار ملوان بندر انزلی اشاره کرد. در اواسط نیمه دوم تعداد تماشاگران این بازی ۱۶۲۰ نفر اعلام شد.

تماشاگران اندک تراکتورسازی امروز با تمام توان تیم محبوبشان را تشویق کردند. آنها بعداز به ثمر رسیدن گل توسط تیم خودشان بازیکنان گلزن را به سبک بوندسلیگایی تشویق می کردند.

بعداز عقب افتادن ملوان تماشاگران تبریزی شعار ملوان دسته یک پیوندتان مبارک، را سر دادند. بعداز این شعار تماشاگران دو تیم با هم درگیری لفظی پیدا کردند.

تراکتورسازی با اینکه در این دیدار پیروز شد ولی با توجه به فاصله این تیم با سه تیم بالای جدول این سه امتیاز به درد این تیم نمی خورد و سرخ پوشان تبریزی با ۴۵ امتیاز همچنان در رده چهارم جدول رده بندی قرار گرفته اند.

در آن سو و در پایین جدول نیز ملوان بندر انزلی با این شکست به قعر جدول نزدیک شد و قوهای انزلی به سقوط نزدیک تر شدند.

گل های تراکتورسازی در این دیدار را فرزاد حاتمی در دقیقه ۸ و ۴۵، سروش رفیعی در دقیقه ۵۵ و بختیار رحمانی در دقیقه ۶۱ به ثمر رساندند و دو گل ملوان را هم رضا درویشی در دقیقه ۱۰ و محمدحسین کنعانی زادگان در دقیقه ۶۷ به ثمر رساندند.

 

کد خبر 3611364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha