به گزارش خبرگزاري مهر، در پانزدهمين جلسه شوراي علمي گروه سياست دانشنامه قرآن پژوهي، دكتر مهاجرنيا با توجه به تفكيك عنوان مردم سالاري ديني از مشاركت و توسعه سياسي اشاره كرد كه مردم سالاري ديني با عناوين حاكميت و دولت و همچنين نظام سياسي در قرآن تداخل دارد كه مي بايست به شيوه و گونه اي خاص حل شود.
در ادامه دكتر پور فرد گزارش مختصري از طرح و تحقيقات پيرامون مردم سالاري ديني ارائه كرد و در نهايت طرح با در نظر گرفتن نكاتي به تصويب رسيد.
توجه به پيشينه بحث مردم سالاري ديني، شاخصه ها و ويژگي هاي مردم سالاري ديني در قرآن، تمركز بحث بر آيات و مباحث درون قرآن از مواردي است كه در اين طرح مورد تأكيد قرار گرفته اند .
همچنين در اين طرح مقرر شد در مقدمه با رويكردي نقادانه به شبهات و ديدگاه ها به ويژه در مورد شبهه متناقض بودن مردم سالاري با دين از ديدگاه قرآن توجه شود.
نظر شما