پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۰۸

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نهاوند:

ورود زودهنگام عشایر به دشت‌های نهاوند با هماهنگی صورت گرفته است

ورود زودهنگام عشایر به دشت‌های نهاوند با هماهنگی صورت گرفته است

نهاوند- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نهاوند، گفت: ورود زودهنگام عشایر به دشت‌های نهاوند با هماهنگی انجام شده است.

علی ده پهلوان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ورود زودهنگام عشایر به نهاوند، گفت: عشایری که در این فصل از سال به شهرستان نهاوند کوچ می کنند به‌صورت گذرا هستند و مجاز به حضور بیش از ۲۴ ساعت در این مکان ها نیستند.

وی بابیان اینکه نهاوند مسیر عبور بسیاری از عشایر غرب کشور همچون عشایر اسدآباد است، گفت: متأسفانه با توجه به جمعیت زیاد دامی عشایر نمی‌توان آن‌ها را کنترل کرد و برای گذر از شهرها و روستاهای بین راه هرساله بازمان بندی مشخصی وارد مراتع شهرستان‌ها می‌شوند.

وی اظهار داشت: ورود مجاز عشایر برابر مصوبات نیمه دوم اردیبهشت‌ماه است بنابراین در راستای نظم دهی و جلوگیری در اخلال‌های ممکن درروند رفت و آمد عشایر با هماهنگی مدیران کل ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان و استان لرستان این ورود ۴ روز زودتر انجام‌شده است.

وی عنوان کرد: عشایر به‌صورت گذرا از شهرستان عبور می‌کنند و آسیب جدی و چشم‌گیری به مراتع و پوشش‌های گیاهی وارد نمی‌کنند.

 ده پهلوان گفت: ۷ اکیپ ثابت و سیار در مناطق گردنه گاماسیاب، بره فراخ، سوله، گردنه تاز ناب و ورازانه فعال هستند و ورود و خروج دام‌ها به مراتع شهرستان و میزان بهره‌برداری از آن‌ها را کنترل می‌کنند.

کد خبر 3612895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha