به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز معلم که در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: به برکت حضور معلمان امروز ایران اسلامی سربلند در عرصه های دانش ایستاده است.
وی وظیفه اصلی معلم را تربیت فرهیختگانی با اخلاق و فضایل اسلامی دانست و افزود: مهترین سرمایه یک جامعه نیروی انسانی است و تربیت این نیروی انسانی بر عهده معلمان است.
استاندار کردستان بیان کرد: اگر در جامعه نيروی انسانی وجود نداشته باشد در آن جامعه رشدی ديده نمی شود و به همین دلیل است که باید جایگاه و منزلت معلم مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی بیان کرد: يک جامعه از افراد و اقشار گوناگونی تشكيل می شود كه در اين ميان نقش معلمان بسيار حائز اهميت است و به همین دلیل این قشر باید متناسب با جایگاهی که دارد مورد تکریم و تجلیل قرار گیرد.
زاهدی یادآور شد: در زمانی كه زندگی می كنيم دانش و اطلاعات به صورت سيار دست به دست می شود که نقش توليد كنندگان و انتقال دهندگاه علم بسيار تاثيرگذار است.
وی ادامه داد: تنها راه رسیدن به کشورهای پیشرفته ارتقاء سطح علمی است و این امر با تلاش معلمان و فرهنگیان دلسوز ممکن می شود.
استاندار کردستان گفت: بايد نيروی انسانی را برای ساخت يک جامعه مطلوب تربيت كنيم و امروزه كار آموزش با گذشته متفاوت شده و بر همين اساس نقش دانشگاه ها و علم بحثی كاملا جدی است.
زاهدی در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: متاسفانه هيچگونه سامانه ارتباطی ما بين قشر دانشگاهی و دولت وجود ندارد تا اساتید و فرهیختگان بتواند در بسیاری از برنامه ریزی ها دولت را کمک کنند.
نظر شما