به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات فاطمی ناشر برگزیده سه دوره از نمایشگاه کتاب تهران، امسال نیز در دو سالن ناشران عمومی و دانشگاهی با بیش از ۴۵۰ عنوان کتاب، حضوری فعال خواهد داشت. این درحالیاست که این انتشارات امسال قرار است بخش کودک و نوجوان خود (کتابهای طوطی) را نیز به مخاطبان معرفی کند.
علاوه بر معرفی بخش کودک و نوجوان این انتشارات، ۲۰ عنوان کتاب چاپ اول برای اولین بار در نمایشگاه کتاب تهران عرضه خواهد شد. جلد اول آشنایی با مکانیک کلپنر، ریاضیات مدرسه همگام با ریاضیات کنگورو پایه ۹، نظریه ي مقدماتی اندازه و انتگرال آیین نگارش و ویرایش و معماهای شهرزاد، از عناوین قابل عرضه در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اند. برای سهولت در خریداری این کتابها هم اکنون بنهای تخفیف ویژه ۲۰ درصد در بیش از ۸۰۰ مرکز آموزشی در اختیار دانش آموزان مقطع اول دبستان تا پایان دوره متوسطه قرار گرفته است.
دانش آموزان این مراکز می توانند با مراجعه به غرفه انتشارات فاطمی در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از این تخفیف استفاده کنند. این تخفیف علاوه بر تسهیلاتی است که از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قالب بنهای دانش آموزی اختصاص داده شده است.
نظر شما