پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۳۴

رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند:

۴۲ هکتار از اراضی کشاورزی نهاوند زیر کشت گیاهان دارویی است

۴۲ هکتار از اراضی کشاورزی نهاوند زیر کشت گیاهان دارویی است

نهاوند- رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند از کشت بیش از ۴۲ هکتار انواع گیاهان دارویی در اراضی کشاورزی نهاوند خبر داد.

احمد باقری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در سال‌های اخیر توسعه سطح زیر کشت انواع گیاهان دارویی را در دستور کار خود قرار داده چراکه این گیاهان علاوه بر خواص دارویی دارای مزیت نسبی اقتصادی نیز است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند کمک به‌تناوب زراعی در شهرستان را از دیگر فواید کشت این گونه‌ها عنوان کرد و گفت: این گیاهان با توجه به ساختار فیزیولوژیکی کم‌توقع بوده و نسبت به سایر کشت‌ها از آب، کود و سایر مواد موردنیاز دیگر کمتر بهره‌مند ‌می‌شوند.

باقری با اشاره به کم‌آبی و بحران‌های آبی در بخش کشاورزی و شرب، گفت: این گیاهان نقش عمده‌ای در کاهش مصرف آب کشاورزی ایفا می کنند.

رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند گفت: کاشت این گیاهان در بعضی از مراحل به‌خصوص زمان برداشت کارگربر بوده و موجب ایجاد اشتغال فصلی در بین روستاییان و عشایر می شود.

وی سطح زیر کشت گیاهان دارویی در شهرستان نهاوند را ۴۲ هکتار عنوان کرد و گفت: سطح زیر کشت گشنیز ۴.۱ هکتار، آرتیشو «کنگر فرنگی» ۴هکتار، گل همیشه‌بهار «کالاندولا» ۵.۵ هکتار، کاسنی ۹ هکتار، گل‌گاوزبان ۲.۵ هکتار، سنبلاتین «سنبل‌الطیب» ۲ هکتار،   بادرنجبویه ۲.۵ هکتار، سیر ۴ هکتار، موسیر ۳ هکتار و زعفران ۵ هکتار بوده است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند بابیان اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی در سال زارعی جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش‌یافته است، گفت: احداث یک واحد کارگاه فرآوری عرقیات گیاهی در شهرستان نهاوند در دستور کار و اقدام است.

وی فواید کاشت این گیاهان را علاوه بر سایر مزیت‌ها، ایجاد ارتباط با شرکت‌های خریدار و تولیدکننده دارو در سطح کشور بیان کرد و گفت: کارشناسان اداره جهاد کشاورزی در راستای ترویج کاشت این ‌گونه‌ها هرساله آموزش‌هایی به‌صورت رایگان برای کشاورزان برگزار می‌کند.

کد خبر 3614839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha