پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۳۷

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان:

کشاورزی کردستان ازسرمایه‌گذاری وزارت نیرودرحوزه آب منتفع نشده است

کشاورزی کردستان ازسرمایه‌گذاری وزارت نیرودرحوزه آب منتفع نشده است

سنندج- رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان عنوان کرد: کشاورزی کردستان تاکنون از سرمایه گذاری‌های وزارت نیرو در حوزه آب استان منتفع نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم ذوالفقاری ظهر امروز سه شنبه در مراسم تقدیر و معارفه مدیرسازمان تعاون روستایی کردستان که با حضور مدیرعامل سازمان مرکزتعاون روستایی ایران در سنندج برگزارشد، گفت: یکی از دلایل اصلی مهاجرت روستاییان به شهرها نداشتن درآمد کافی است.

وی عنوان کرد: کردستان دارای منابع آبی فراوانی است ولی تاکنون بخش کشاورزی بخوبی نتوانسته از آن بهره مند شود.

وی اظهارداشت: متاسفانه کشاورزی استان تاکنون از سرمایه گذاری های وزارت نیرو در حوزه آب استان سود و فایده ای نبرده است و انتظار می رود که به بخش کشاورزی استان سهم مطلوبی از سرمایه گذاری های وزارت نیرودر سدها داده شود.

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان بیان کرد: علارغم پتانسیل های فراوانی که در حوزه کشاورزی استان وجوددارد تنها 10 درصد اراضی این استان آبی و مابقی دیم است.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه 20 درصد اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، ادامه داد: روستاهای ما قبل از اینکه نیاز به جاده و اینترنت و سایر زیرساخت ها داشته باشند نیازمند ایجاد در آمد و تولید مناسب هستند که تنها راه حل تحقق این مهم هم توجه بیشتر به بخش کشاورزی است.

وی ادامه داد: در کشورهای مختلف دنیا یارانه ویژه حدود 40،50 درصد درآمد کشاورزان به آنها پرداخت می شود و این درحالی است که در کشور ما یارانه بخش کشاورزی کمتر از 5 درصد است.

وی عنوان کرد: یکی از دلایلی که تاکنون رعایت الگوی کشت در کشور ما اعمال نشده است به عدم پرداخت یارانه دولتی به بخش کشاورزی برمی گردد.

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان اظهارداشت: امسال که به نام اقتصاد مقاومتی اقدام وعمل نامگذاری شده  فرصت و شرایط مطلوبی برای ایجاد تلنگری در راستای توجه بیشتر به تولید در بخش کشاورزی فراهم شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان هم در این مراسم گفت: طرحی در زمینه حمایت از بخش کشاورزی استان توسط تعاونی های روستایی در ذهن دارم که در آینده ای نزدیک اقدام به تدوین آن خواهم کرد.

فیروزی بیان کرد: کردستانی ها شایسته بهترین خدمات هستند و انتظار دارند دولت تدبیر وامید نقشی برای آنها تعریف کند تا در توسعه و پیشرفت استان و به تبع کشورشان نقش آفرینی کنند.

کد خبر 3615702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha