به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا آقا میرزایی عصر سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان پلدختر اظهار داشت: کارنامه این شورا در سال گذشته درخشان بوده و پنج اولویت در سال جاری توسط وزیر کشور در راستای فرامین مقام معظم رهبری برای این شورا مشخص شده است.
وی گفت: این اولویت ها شامل مقابله با عرضه مواد مخدر، فرهنگ پیشگیری از اعتیاد، درمان و کاهش آسیب، فرهنگ صیانت اجتماعی و توسعه مشارکت ها و مدیریت فرابخشی برای اقدام و عمل است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: یکی از برنامه های اصلی این شورا در سال ۹۴ صدور مجوز برای ایجاد کمپ های مجاز به تعداد کافی در سطح استان بوده که این کار انجام شده است.
آقا میرزایی افزود: آمار کمپ ها در سطح استان از ۲۰ به ۴۰ افزایش یافته و استاندارد سازی کمپ ها در نیمه دوم ۹۴ آغاز شد و طی امسال هم ادامه دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون در سطح استان به تعداد کافی کمپ یا مراکز اقامتی میان مدت ترک اعتیاد وجود دارد گفت: تعداد ۹۹ کلینیک ترک اعتیاد در سطح استان فعالیت دارند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان اظهار داشت: شاخص ها در حوزه های مختلف کارشناسی و تعریف شده هستند و باید جلسه کمیته مبارزه با مواد مخدر به صورت مستمر در شهرستان های استان توسط فرمانداران تشکیل شود.
آقا میرزایی افزود: با کمک استاندار لرستان مبلغ چهار میلیارد ریال از محل اعتبارات ابلاغی وزارت کشور به ستاد ساماندهی آسیب های اجتماعی در لرستان تخصیص داده شده است.
وی تصریح کرد: این اعتبار صرف توسعه مرکز ماده ۱۶ استان می شود که ظرف مدت سه ماه آینده ظرفیت این مرکز تا حدود ۱۰۰ نفر افزایش خواهیم داد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: اعتبارات پیشگیری از اعتیاد مربوط به حوزه آموزش و پرورش را در کشور تنها دو استان لرستان و قم با تخصیص ۱۰۰ درصد گرفته است.
آقا میرزایی افزود: همچنین در کشور تنها دو استان لرستان و تهران توانسته اند اعتبارات پیشگیری را به موقع جذب کنند و مابقی استان ها یا تخصیص ۱۰۰ درصد دریافت نکرده اند و یا این که آخرین مرحله اعتبارات پیشگیری را در اسفند ماه دریافت کرده اند.
وی گفت: این اعتبار صرف آموزش معلمان و والدین دانش آموزان برای پیشگیری از اعتیاد دانش آموزان شده است.
نظر شما