به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین نادری سهشنبهشب در نشست با اصحاب رسانه بابیان اینکه ساری با ۱۷۲ هزار بسیجی درزمینهٔٔ ایجاد اشتغال و رسیدن به مرز خودکفایی فعالیت میکنند گفت: اقتصاد مقاومتی با توجه به منویات رهبری بهصورت جدی از سال ۹۱ موردتوجه ویژه قرار گرفت.
به گفته نادری، ۲۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی درزمینهٔٔ خوداشتغالی به تعداد دو هزار نفر در سه سال از زمان آغاز فعالیتهای اقتصاد مقاومتی پرداختشده است.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان ساری با اشاره به فعالیتهای گسترده درزمینهٔٔ سازندگی، مشاغل خانگی و صنایع تبدیلی تصریح کرد: فعالیتهای این سازمان در ۱۴ عرصه انجامشده است.
وی بابیان اینکه بسیج سازندگی ساری در سال گذشته ۲۰۰ درصد تعهدات اقتصاد مقاومتی خودر ا انجام داده و رتبه اول اقتصاد مقاومتی را به دست آورده است گفت: پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای این فعالیتها پرداختشده است.
نادری، توانمندسازی بسیجیان و مردم عادی را از برنامههای بسیج سازندگی اعلام و خاطرنشان کرد: تمام کسانی که توانایی فعالیت و انجام کار را داشتهاند، شناسایی و آموزشهای لازم به آنها داده شد تا برای خود اشتغال ایجاد کنند.
دبیر جهادی قرارگاه سپاه مازندران گفت: در بخش محرومیتزدایی ۱۰ مسجد و حسینیه، دوخانه عالم و ۱۰ خانه محرومین ساخته شد و در هفتههای آینده افتتاح خواهند شد و شش مورد در روستای اجارستاق بوده است.
وی از ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی با حضور ۱۵۰ نفر برای فعالیت درزمینهٔٔ مشاغل خانگی در منزل خبر داد و افزود: چهار نمایشگاه متشکل از ۳۰ غرفه باهدف ترویج گفتمان و فرهنگ اقتصاد مقاومتی در سال گذشته برگزار شد.
به گفته نادری، بسیج سازندگی این باور را که میتوان با دستخالی هم فعالیت کرد در مردم پرورش داد تا بتوان بدون تسهیلات، فعالیتهایی را در منزل ایجاد کرد و به خودکفایی رسید.
دبیر جهادی قرارگاه سپاه مازندران گفت: در جشنواره بهارنارنج امسال بسیجیان در ۱۵ غرفه حضور خواهند داشت و افراد در قالب شرکتهای تعاونی محصولات را در این نمایشگاه عرضه خواهند کرد.
به گفته نادری ۱۰۰ پروژه با حساسیت مناطق محروم با تسهیلات بین پنج تا ۳۰ میلیون تومان اجرا می شود و در ساری ۶۰۰ نفر در قالب ۳۵ گروه جهادی دانشجویی با اولویت برنامههای اقتصاد مقاومتی برای ترویج پروژهها اقدام میکنند.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان ساری، آموزش مردم در مناطق محروم با کمک سازمانهای مختلف درزمینهٔ آموزش روستاییان و ترویج فرهنگ صنایع تبدیلی، پرورش گیاهان دارویی و ترویج طب سنتی را از اولویتهای این سازمان عنوان کرد.
نظر شما