پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۲۵

معاون استاندار كرمانشاه مطرح کرد:

لزوم توجه به بازارهای خرید و فروش فرش در امر تولید

لزوم توجه به بازارهای خرید و فروش فرش در امر تولید

کرمانشاه- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمانشاه گفت: برای تولید فرش باید بازارهای خرید و فروش را شناخت تا دچار زیان نشویم.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحيمی امروز چهارشنبه در جلسه كارگروه فرش كه در كرمانشاه برگزار شد، با اشاره به نرخ بالای بیکاری در استان اظهار داشت: توجه به کسب و کارها و مشاغل خُرد از جمله فرش یکی از راه حل های اشتغالزایی است که توجه به آن حائز اهمیت است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمانشاه توجه به مقوله بازار خرید و فروش فرش در امر تولید را امری مهم دانست و گفت: اگر بدون توجه به ظرفیت بازار اقدام به تولید فرش شود سودی عاید نمی شود.

رحیمی تحول صنعت فرش در استان كرمانشاه طی سال جاری را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: باید بافندگان حرفه‌ای داشته باشیم و حدود ٢٥٠ هزار نفر فرشباف حرفه‌ای در استان داشته باشیم.

وی راه اندازی بازا فرش در کرمانشاه را از نیازهای استان دانست و گفت: ایجاد نمایشگاه های دائمی فرش در موفقیت این صنعت اثرگذار است و از سوی دیگر باید تکمیل زنجير‌ه پشم تا فرش و بازار در استان انجام شود.

رحیمی همچنین بر حضور بافندگان کرمانشاهی در بازارهای فرش  كشور تاکید کرد و گفت:  بحث آموزش بافندگان نیز حائز اهمیت است و برای آموزش آنان در استان ١٠ ميليارد ريال بودجه نیاز است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمانشاه بیان کرد: می توان از ظرفیت مدارس در روستاها و شهرستان‌ها برای آموزش استفاده و آن در اختيار كارگاه‌های فرشبافی قرار داد.

کد خبر 3616802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha