پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۹:۵۵

آیت‌الله استادی در جمع منتخبان مجلس دهم:

مراقب باشیم پایان چهار سال نمایندگی «یوم الحسرة» نباشد

مراقب باشیم پایان چهار سال نمایندگی «یوم الحسرة» نباشد

استاد اخلاق حوزه علمیه قم با بیان اینکه پایان چهار سال نمایندگی مجلس می‌تواند «یوم الحسرة» یا «یوم المسرة» باشد، تاکید کرد: مراقب باشیم که پایان این دوره یوم الحسرة نباشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رضا استادی صبح امروز در نخستین نشست منتخبان مجلس دهم که در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری است، در سخنانی با اشاره به مهمترین نکات اخلاقی مسئولیت در جمهوری اسلامی اظهار داشت: آنچه را که به دیگران می‌گوییم، ابتدا خودمان عمل کنیم، چرا که اگر غیر از این باشد مشکل پیش می‌آید.

وی ادامه داد: کسی که چنین موقعیتی (مسئولیت) برایش پیش می‌آید، اگر با دیروز خود فرق کرده باشد، یعنی مشکل دارد؛ هر چه انسان بالاتر می‌رود، باید بفهمد که کسی نیست.

این استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان اینکه مجلس جای شور و مشورت است، اظهار داشت: اگر تکبر در انسان باشد نظر درست دیگران را نمی‌پذیرد و این قبول نکردن نظر دیگران، مشکل جزئی درست نمی‌کند؛ بلکه به مملکت ضربه می‌زند.

آیت‌الله استادی جنبه اصلی تواضع را حق‌پذیری توصیف کرد و با تاکید بر لزوم تسلط بر زبان عنوان کرد: زبان خیلی می‌تواند در صلاح و فساد انسان موثر باشد، پس تلاش کنیم که بر زبانمان مسلط باشیم.

وی با تاکید بر لزوم مراقبت از بیت‌المال در دوران مسئولیت، گفت: حتی‌المقدور اگر کاری از بیت‌المال انجام می‌دهیم، برای مردم باشد، نه اطرافیانمان.

آیت‌الله استادی با بیان اینکه پایان چهار سال نمایندگی می‌تواند «یوم الحسرة» یا «یوم المسرة» باشد، تصریح کرد: اگر فرد در این چهار سال خدمت کرده باشد، خوشحال است و اگر کاری نکرده باشد حسرت می‌خورد.

این استاد اخلاق با تاکید بر اینکه مدام باید مراقب باشیم که مسئولیت سنگین است، خاطرنشان کرد: معیارمان این باشد که آنچه را انجام می‌دهیم، اگر علنی شد خجالت نکشیم.

 

کد خبر 3618083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha