به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی صبح شنبه در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات استاندار و مالک جدید آلومینیوم المهدی و هرمزآل، با اشاره به مظلوم واقع شدن کارگران کارخانه آلومینیوم المهدی هرمزال در قضیه انتقال این واحد صنعتی از دولتی به بخش خصوصی، اظهار داشت: در این پرونده نکات مبهم و شک برانگیز بسیاری وجود دارد که امیدوارم مسئولان عالی رتبه قضایی کشور با ورود جدی به این موضوع سعی در احقاق حق مردم هرمزگان داشته باشند.
وی تصریح کرد: از همان ابتدا واگذاری مجتمع آلومینیوم المهدی هرمزال ابهام بر انگیز و صدای اعتراض بسیاری از افراد را درآورد که می طلبید مسئولان عالی رتبه استان و نمایندگان مردم در خانه ملت انتظارات مردم استان را مقدم شمرده و با ورود جدی خود به این مسأله سبب تضییع حقی نشوند.
منتخب مردم هرمزگان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: از همان ابتدای واگذاری سوالات بیشماری در اذهان تداعی می شد از واگذاری به افراد خاص گرفته تا ارزش گذاری که مشخص نیست معیار و ملاک آن چه بوده و قطعا سرمایه این استان به تاراج رفته است.
وی ادامه داد: همانطور که در قانون پیش بینی شده است باید این واحد صنعتی در شرایطی واگذار شود که از هرلحاظ این موضوع آماده واگذاری باشد در حالی که آلومینیوم المهدی هرمزال به هیچ وجه آمادگی این موضوع را نداشته و به نوعی تخلف قانونی صورت گرفته است.
مرادی با بیان اینکه از استاندار هرمزگان انتظار می رفت مدافع حقوق کارگران باشد نه با بیان جملاتی تنها به دفاع از خریدار برخیزد، اظهار کرد: اکنون هرمزگان بیدار است . باید روحیه مطالبه گری در جامعه گسترش یابد تا به این سادگی حقوق مردم هرمزگان به تاراج نرود، زیرا آلودگی و سختی کار این مجتمع صنعتی برای مردم استان است پس باید در اشتغال و سود آن هم مردم استان شریک باشند نه آنکه به چشم زیادی دیده شوند.
وی در پایان گفت: به عنوان خادم مردم تا آخرین توان حمایت خود را از کارگران این واحد صنعتی به کار بسته ام و طبق وعده ای که از روز نخست آغاز فعالیتم دادم، در این چهار سال ذره ای از حقوق مردم استانم کوتاه نمی آیم.
نظر شما