محمدرضا حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره حوادث شخص دو روز گذشته در قم، اظهار داشت: وقوع یک حادثه شغلی - صنعتی در شهرک صنعتی سلفچگان منجر به سوختگی بیش از ۵۰ درصد سه نفر شد که افراد آسیب دیده پس از دریافت خدمات درمانی اولیه توسط سه دستگاه آمبولانس اورژانس به مرکز درمانی نکویی منتقل شدند.
وی گفت: ۲ فوتی سرصحنه مربوط به تصادفات ۴۸ ساعت گذشته که شامل واژگونی خودروی سمند در اتوبان قم - تهران و همچنین واژگونی خودروی پراید در جاده قم - سلفچگان میشود.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان قم عنوان کرد: واژگونی خودروی ال ۹۰ در محور قم - سلفچگان چهار مجروح بر جای گذاشت.
وی ادامه داد: ۴ نفر در حادثه واژگونی خودروی پراید در کمربندی ۷۲ تن مجروح شدند که بلافاصله مأموران اورژانس در محل حادثه حضور یافته و مجروحان را به مرکز درمانی انتقال دادند.
حسنی اضافه کرد: در محور کهک برخورد شدید دو موتورسیکلت با یکدیگر سه مجروح بسیار بدحال برجای گذاشت.
وی بیان کرد: ۴ نفر نیز در اثر برخورد شدید خودرو با موتورسیکلت در خیابان چهارمردان مجروح شدند که حال ۲ نفر بسیار وخیم گزارش شده است.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان قم ادامه داد: در بلوار جمهوری مقابل کوچه ۵۶ برخورد ۲ خودرو با یکدیگر سه مجروح برجای گذاشت.
وی در ادامه به حادثه برخورد ۲ خودرو در اتوبان قم - کاشان اشاره کرد و گفت در این حادثه چهار نفر مجروح شدند که بلافاصله مأموران اورژانس به محل حادثه حضور یافته و مجروحان را به مرکز درمانی انتقال دادند.
حسنی گفت: در محور قم - سلفچگان مقابل تاج خاتون نیز واژگونی خودروی پراید باعث مجروح شدن چهار نفر شد.
وی عنوان کرد: در محور قم - گرمسار برخورد خودروی پژو با گاردریل چهار مجروح برجای گذاشت که بلافاصله مأموران اورژانس در محل حادثه حضور یافته و مجروحان را به مرکز درمانی انتقال دادند.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان قم به وقع حادثهای دیگر در محور قدیم قم - اصفهان اشاره کرد و گفت: یک دستگاه خودروی پراید در محور قدیم قم - اصفهان واژگون شد که در این تصادف چهار نفر مجروح شدند.
وی ابراز کرد: در اتوبان کاشان به قم واژگونی خودروی پژو ۲۰۶ سه مجروح برجای گذاشت که بلافاصله مأموران اورژانس در محل حادثه حضور یافته و مجروحان را به مرکز درمانی انتقال دادند.
حسنی عنوان کرد: در میدان نبوت برخورد شدید خودرو با موتور باعث مجروحیت پنج نفر شد، همچنین واژگونی خودروی پراید در محور قم - جعفریه سه مجروح برجای گذاشت.
وی گفت: سقوط جسم خارجی منجر به مصدوم شدن سه نفر در جمکران شد که بلافاصله مأموران اورژانس در محل حادثه حضور یافتند.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان قم ادامه داد: تجمع گاز خانگی باعث انفجار و سوختگی بالای ۷۰ درصد یک نفر خانم شد.
وی بیان کرد: طی دو روز گذشته بالگرد اورژانس ۲ پرواز داشته و مجموعا در دو پرواز هشت مجروح تصادفات جادهای را انتقال داده است.
حسنی گفت: طی دو روز گذشته بیش از ۴۰۰ مأموریت اورژانسی شامل رسیدگی به بیماران قلبی و تنفسی و مسمومیت و سقوط و مادران باردار و غیره انجام شده است.
نظر شما