به گزارش خبرنگار مهر، سردار جهانبخش کرمی شامگاه شنبه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس زنجان در محل استانداری، به ساماندهی مزار شهدای گمنام استان اشاره کرد و افزود: در این رابطه باید مسئولان استان زنجان کمک کنند تا مزاری درشان این شهدا احداث شود.
وی گفت: مراسم برگزار شده برای شهدای گمنام در استان زنجان در شان و جایگاه این شهدا نبوده و باید برنامهریزی منسجم و هدفمند برای آنها انجام شود.
فرمانده سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان بر لزوم استفاده از ظرفیت تشکلهای مردمی و هیئتهای مذهبی اشاره کرد و گفت: در بعضی از تشکلها و در برخی مساجد اطلاعات خوبی در رابطه با شهدا وجود دارد که باید جمع آوری شود.
کرمی تأکید کرد: جلساتی که طی چند سال گذشته در رابطه با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وزنده نگهداشتن یاد شهدا انجامشده، تا به امروز خروجی مؤثری نداشته است.
وی خاطرنشان کرد: برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و جهاد باید همه مسئولان با کمک هم در پیشبرد این اهداف حرکت کنند.
نظر شما