پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۸۵، ۱۶:۲۴

در يادداشت اعتراض آميزي؛

استادان دانشگاه مونت پوليه فرانسه جنايات جنگي اسرائيل در لبنان را محكوم كردند

استادان حقوق دانشگاه "مونت پوليه" فرانسه در يادداشت اعتراض آميزي در مورد بحران لبنان و بمباران مردم بي دفاع اين كشور تاكيد كردند: هيچ چيز نمي تواند كشتار افراد غيرنظامي و بي گناه را توجيه كند و حمله اسرائيلي ها بايد متوقف شود.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روزنامه "فيگارو"، در اين عريضه نامه به رياست "ميشل ويوان" (Michel Vivant) و به امضاي بيش از 30 استاد دانشگاه حقوق مونت پوليه فرانسه آمده است : ما استادان دانشگاه كه در لبنان در كشور برادر خود درس مي دهيم، ما كه به خوبي مردم لبنان را مي شناسيم و مي دانيم آنان با چه مهمان نوازي از خارجي ها به ويژه از فرانسويان استقبال مي كنند و ما كه به دانشجوياني با هر آئين و مذهبي درس مي دهيم، نمي توانيم در برابر اين همه جنايت ساكت بمانيم.

البته اين اساتيد در عين حال براي رژيم نامشروع اسرائيل، حق دفاع قائل شده و اعلام كرده اند: اسرائيل حق دفاع از خود دارد و نبايد متحمل موشك هاي حزب الله شود، اما ما كه حقوق را تدريس مي كنيم، مي دانيم كه هيچ مشروعيت دفاعي متناسب با اين مسئله وجود ندارد.

استادان دانشگاه فرانسه افزودند: ربودن دو سرباز اسرائيلي آيا ابزاري براي توجيه اين است كه ما به طور سيستماتيك و عمدي يك كشور را ويران كنيم؟ پل ها را تخريب كنيم، فرودگاه بيروت را بمباران كنيم، بندر بيروت را از بين ببريم به سوي مراكز راديو و تلويزيون لبنان موشك شليك كنيم و از پايه و اساس آنها را از بين ببريم.

در اين يادداشت اعتراض آميز با غيرقابل توجيه خواندن جنايات جنگي رژيم صهيونيستي در لبنان آمده است : آيا ربودن دو سرباز توجيهي براي مورد هدف قرار دادن آزادانه مردم بي گناه لبنان است و از اين پس به طور دسته جمعي ده ها كودك و زن در زير آوار بمانند و جان بسپارند؟ جواب كاملا روشن است، خير. هيچ چيز نمي تواند كشتار بي گناهان را توجيه كند. ارتش اسرائيل بايد بلافاصله به حملات خود پايان دهد. لبنان حق زندگي دارد.

ارتش رژيم صهيونيستي از چهارشنبه 21 تير (12ژوئيه) خاك لبنان به ويژه جنوب اين كشور را آماج حملات گسترده زميني، هوايي و دريايي خود قرار داده است و بيش از هزار غير نظامي بيگناه از جمله دهها كودك را شهيد و هزاران تن ديگر را زخمي كرده و به تاسيسات زيربنايي اين كشور از جمله پل ها و فرودگاه بيروت خسارتهايي وارد كرده است؛ اين حملات همچنان ادامه دارد.

مبارزان حزب الله لبنان نيز در پاسخ به جنايت صهيونيست ها، مواضع و پايگاههاي نظامي و شهرك هاي صهيونيستي در شمال فلسطين اشغالي از جمله يك فرودگاه را هدف حملات موشكي خود قرار داده اند كه خسارتهاي فراواني به آن وارد شده است.

کد خبر 363904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha